Sokoldalúság, akár egy aduász

A Resopal - egy átgondolt és felülvizsgált készleti programmal - a HPL laminátumok optimalizált választékát mutatja be belsőépítészeti célokra. Új dekorok, új matt felületek, valamint formátum- és dizájnbővítések állnak rendelkezésre az ajtókínálatban.

A bővített fehér, bézs és szürke árnyalatokat a dekorok esetében, púderrel egészítették ki. Ez lehetővé teszi a harmonikus kombinációk kialakítását más, sima színnel, illetve fával vagy kövekkel. A Meran Oak, amely a tölgy modern, rusztikus változatát mutatja be, felveszi a természetes fa irányzatát. A fa dekorok közül kiemelkedik a készletprogramban a bordás tölgy és a bordázott ébenfa. A cég   szabadalmaztatott lamella-fejlesztése alkalmas ajtókhoz és lambériákhoz, térelválasztókhoz, konyhai frontokhoz és bútorokhoz. A kődekorációnál a természetes kövek dominálnak, mint a világos és sötét márvány, valamint a homokkő, kiegészítve a modern terrazzoval és betonnal. Újdonság a finom matt felületű Soft Velvet, mely karcállósága miatt vízszintes használatra is alkalmas és számos dekorhoz raktárról kapható, a Traceless Premium ujjlenyomat-mentesítő felülettel kombinálva is. Az ajtóknál a raktári program új felületeket, kiegészítő dekorokat és formátumbővítést tartalmaz.

A teljes készletprogram ismét elérhető, áttekinthető könyvként. A jövőben a Resopal rendszeres módosításokat tervez a kínálatban, hogy folyamatosan tükrözze a kor szellemét.

Forrás: dds


Tetszett a cikk?