Különleges Wood-Mizer ajánlat

A Wood-Mizer EG100 és EG300 szélezők 2024. május 31-ig akciós áron kaphatók. Tudjon meg még ma mindent a MOSTANI WOOD-MIZER AKCIÓKRÓL és tegyen stratégiai lépést a termelés növelésére jövedelmező beruházással az új berendezésekbe.

Fűrészgépének termelékenysége és a fűrészáruk termelése nagymértékben növelhető egy szélezőgép és/vagy sorozatvágó beszerzésével. A gép a rönköket szélezetlen deszkákra és gerendákra darabolja, amelyeket aztán szélezőgép vagy sorozatvágó pontosan a specifikációnak megfelelő deszkákra darabol. A Wood-Mizer többféle szélezőgépet és sorozatvágót forgalmaz, különböző teljesítményű kialakításban.

 

ISMERJE MEG A WOOD-MIZER MOSTANI KEDVEZMÉNYES AJÁNLATÁT

 

A Wood-Mizer EG100 két fűrészkorongos szélező tökéletes a kisvállalkozások számára, mert hatékony és értékes kiegészítője az alacsony és közepes teljesítményű fűrészgépeknek, mint például az LT15, LT20 és LX50.

Általában két ember kezeli: az egyik a szélezőgépet, a másik a készterméket. Az alapkiépítésű EG100 két fűrészkoronggal üzemel. Az egyik korong fix, a másik állítható. A fűrészkorongok közötti távolság kézzel állítható, ami pontos kezelést tesz lehetővé.

Az anyagot zökkenőmentesen adja be és hordja ki a felső nyomógörgős szállítószalag. Ezzel a szélezőgéppel a kezelők akár 50 mm vastag és 520 mm széles deszkákat is megmunkálhatnak, maximum 300 mm vágási szélességgel.

Az EG100 rugalmasan alkalmazkodik a különböző üzemeltetési igényekhez a 7,5 kW-os villanymotorral vagy 14 lóerős benzinmotorral.


A Wood-Mizer EG300 sorozatvágó deszkaszélező ugrásszerűen megnöveli a fűrészgép termelékenységét

A Wood-Mizer EG300 rendkívül népszerű gép, amely zseniálisan ötvözi a szélező és sorozatvágó képességeit. Ez a gép jelentősen növeli az anyagkihozatalt az egyes deszkákból, így 20-30%-kal növeli a fűrészgép termelékenységét.

Az EG300 két fűrészkoronggal végzi a szélezési feladatokat. A rögzített fűrészkorongja, és a kezelői konzolon a fejlett elektronikus Setworks rendszer segítségével beállítható fűrészkorongja pontosan a kívánt szélességre szabja a deszkákat. A pontosságot tovább fokozzák az opcionális lézer készülékek, és segítenek a kezelőnek pontosan meghatározni az optimális szélességet a maximális anyagkihozatal érdekében. Az EG300 szélezőgép akár 60 mm vastag és 550 mm széles deszkákat is fel tud dolgozni, a maximális vágási szélesség pedig 420 mm.

A sorozatvágó műveletekhez az EG300 gépre akár öt fűrészkorongot is szerelhetnek. Ezek közül négy rögzített körfűrészkorong egységes szélességekre darabol, az állítható ötödik korong pedig sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. A szélező és a sorozatvágó üzemmód váltása könnyű és egyszerű, ami lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást a változó piaci igényekhez. A gép villamos behordó rendszerének sebessége 0-25 m/perc között állítható.

 

Ne hagyja ki a Wood-Mizer mostani akcióját: 2024. május 31-ig
akciós áron kapható a Wood-Mizer EG100 és EG300 szélező gépe.

 


WOODMIZER HUNGARY K.F.T.

2921 Komarom, Szőnyi út 67.
+36 3 434 6255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?