Fedezze fel a Wood-Mizer LX50START és LX50SUPER gépeket

A Wood-Mizer felfrissítette az LX50 fűrészgépei sorozatát, kínálatát az aktuális piaci viszonyokhoz és az ügyfelek növekvő elvárásaihoz igazítva. Az ügyfelek egyre gyakrabban keresnek olyan költséghatékony termékeket, amelyek a professzionális gépekhez hasonló teljesítményt nyújtanak. Tökéletes példa erre az LX50START és LX50SUPER új változata, amelyek a leggazdaságosabb fűrészgépek a lelkes és kezdő fűrészelők körében.

A Wood-Mizer LX50 sorozatú szalagfűrészgépei kiváló választások a rendelkezésre álló kompakt gépek körében. Vonzó árat, magasabb minőséget és funkcionalitást kínálnak az ázsiai országokból importált hasonló gépekhez képest. Az LX50 fűrészgépek tartósságukról, megbízhatóságukról és könnyű használatukról ismertek. Ha összehasonlítjuk az LX50 fűrészgépek fűrészelési paramétereit az ebbe az osztályba tartozó többi géppel, könnyen belátható, hogy a Wood-Mizer fűrészgépek kínálják a legtöbbet. Az LX50START gépben maximum 66 cm átmérőjű és 3,10 m hosszú rönköket dolgozhatnak fel a felhasználók, míg az LX50SUPER modellben ezek a méretek 66 cm, illetve 3,70 m. Ez azt jelenti, hogy a fával foglalkozó rajongók különféle projekteket hozhatnak létre, és kiváló eredményeket érhetnek el a versenyképes ár fenntartása mellett.

A Wood-Mizer nagy hangsúlyt fektet gyártási folyamatainak minőségére, a fűrészgépek több mint 30 éves gyártási tapasztalatából merítve. Az LX50 sorozatú fűrészgépekbe beépített számos szerkezeti megoldás a nagyobb fafeldolgozó vállalkozások számára készült modellekből származik. Az LX50-es sorozatú fűrészgépet vásárló ügyfelek egy teljes egészében a Wood-Mizer lengyelországi európai gyárában gyártott terméket kapnak. Minőségi alapanyagokból és alkatrészekből épül fel, modern ipari technológiák felhasználásával, beleértve a gyártásautomatizálást is.

Az LX50 sorozat frissítése a további felhasználói előnyök érdekében

 Az LX50 sorozatú fűrészgépek megnövekedett funkcionalitása a Wood-Mizer mérnökei által végzett korszerűsítés eredménye. A továbbfejlesztett LX50START és LX50SUPER fűrészgépek egyszerűsített fűrészfej torokformával és optimalizált fűrészfej-oszlopszerkezettel rendelkeznek.

Mindkét fűrészgép egy háromszegmenses munkapadra épül, melynek szegmensei a START változatban 1,33 m, a SUPER változatban pedig 1,53 m hosszúak. Ezenkívül a maximális vágási hossz testre szabható a felhasználó igényeinek megfelelően a munkapad további szegmensekkel történő meghosszabbításával.

Az LX50START modellben alapfelszereltségként négy, felülről könnyen felszerelhető oldaltámasz (kettő hosszabb és két rövidebb) található. Az LX50SUPER változat két állítható oldaltámasszal tűnik ki, amelyek gyorsan állíthatók a rúd mentén, magasságukat a megmunkált rönk átmérőjéhez igazítva. Az LX50 sorozatú fűrészgépekben a keresztmetszeteket módosították, így számuk ötre nőtt (az LX50SUPER modellben hat), és a rudak további megerősítést biztosítanak. A fűrészgép START változata egy kézi rönk rögzítővel, míg a SUPER változat kettővel van felszerelve. Az LX50SUPER gépben alapfelszereltség az állítható lábak, az LX50START modellben mindez pedig opcionálisan rendelhető.

Az LX50 sorozatú gépek kezelése ergonomikus és intuitív, a kezelő kényelmes testhelyzetben van, amely optimális rálátást biztosít a vágási folyamatra. A felhasználó manuálisan állíthatja be a fűrészfej magasságát egy hajtókar segítségével, és leolvashatja a skálán, míg az előre-hátra behordást a görgőkre szerelt fűrészfej mozgatásával éri el gond nélkül. Mindkét modell rendelkezik egy kézi szeleppel ellátott késtisztító rendszerrel és egy jelzővel ellátott csavaron alapuló szalagfeszítő rendszerrel. Megbízható vezetőgörgős rendszer biztosítja a fűrészlap stabilitását, hasonlóan a nagyobb Wood-Mizer fűrészgépekben használtakhoz.

A Kohler motorok nagy teljesítményükről és megbízhatóságukról ismertek, ami az ügyfelek javát szolgálja működés közben. Az LX50START modellben a 9 LE-s Kohler G9 benzinmotor vagy a 4 kW-os elektromos EH5, míg az LX50SUPER modellben a 14 LE-s Kohler G14 benzinmotor vagy az 5,5 kW-os elektromos EH7 közül választhat a leendő felhasználó.

A különféle fafajták hatékony megmunkálásához elengedhetetlen a megfelelő szalagtípus és profil kiválasztása, lehetőleg a Wood-Mizer széles fűrészlap palettájából. Az ajánlott szalagok szélessége 32 mm, vastagsága 0,9-1,14 mm, hossza pedig 3340 mm, ami lehetővé teszi a hatékony anyaggyártást minimális fűrészpor hulladékkal.

Az ár tartalmazza a professzionális technikai támogatást és az ingyenes szállítást 

A termék két év garanciával és professzionális műszaki szolgáltatással rendelkezik, így a leendő vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy bölcs befektetést tesznek. Az LX50 fűrészgép sorozatot ingyenesen szállítjuk az EU országaiba, és könnyen megvásárolható különféle csatornákon, többek között a Wood-Mizer online áruházon keresztül a woodmizer.eu címen.

Az LX50 fűrészgép vásárlói számára jelentős előny a termék elérhetősége és gyors szállítása – nem kell heteket várni a megrendelés teljesítésére. Az LX50START és LX50SUPER fűrészgépeket a Wood-Mizer lengyelországi európai központjának központi raktárából vagy az adott ország helyi raktárából szállítjuk, jellemzően 2-3 napon belül, 165 x 65 x 98 cm méretű kompakt raklapon. Ezen túlmenően az összeszerelés és a kezdeti beállítás zökkenőmentesen zajlik, és gyakorlatias online videós oktatás segíti elő, hogy a jövőbeli felhasználók gyorsan elkezdhessék munkájukat.

Mindkét LX50 modellhez számos tartozék rendelhető, beleértve a munkapad hosszabbítókat, kiegészítő támasztékokat és bilincseket, rönk rakodó rámpákat, rönk éket a rönk kúposságának kiegyenlítésére és a kitámasztó kampót a rönkök kézi forgatásához, amelyek mindegyike elérhető a hivatalos Wood-Mizer webáruházban.

Ha többet szeretne megtudni az LX50 fűrészgép sorozatról, kérjük, lépjen kapcsolatba a Wood-Mizer értékesítési képviselőjével.

ISMERJE MEG A WOOD-MIZER AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYES AJÁNLATAIT

 

WOODMIZER HUNGARY K.F.T.
2921 Komarom, Szőnyi út 67.
+36 3 434 6255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?