JAF Akadémia szakmai előadások kirendeltségeinken

A JAF Akadémia szervezésében az idei évben számos szakmai előadással készülünk valamennyi kirendeltségünkön, amelyekre ezúton szeretnénk Önt is meghívni.

Az alábbi linken találja a JAF Akadémia eseménynaptárát, ahol részletes információkat talál a következő hónapok előadásairól. Rendezvényeink természetesen ingyenesen látogathatóak, de az előzetes regisztráció kötelező.

 JAF Akadémia eseménynaptár  

Regisztráció és időpontfoglalás előadásainkra

Az alábbi linkre kattintva találja a JAF Akadémia időpontfoglaló felületét, helyszínek szerint tagolva. Amennyiben regisztrálni szeretne egyik előadásunkra, kérjük a "Foglalások száma" mezőben válassza ki, várhatóan összesen hány fővel érkeznek a rendezvényre!

 Regisztráció és időpontfoglalás 

A továbbiakban rendszeresen tájékoztatjuk közelgő előadásainkról, valamint igyekszünk változatos tematikát összeállítani, hogy minden partnerünk találjon az érdeklődési körének megfelelő szakmai tartalmat.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel rendezvényeink kapcsán, írja meg nekünk a marketing@jafholz.hu e-mail címre, vagy forduljon bizalommal Katona László, illetve Föőr Róbert kollégánkhoz a lenti elérhetőségek egyikén!

 


Tetszett a cikk?