Rozsdamentes acél zsanér kültérre

A különböző épületek külső kialakításánál, a kültérre nyíló nyílászárók és a hozzá tartozó csuklópántok kiválasztásánál meghatározó az anyag minősége.

A rozsdamentes acél kialakításnak köszönhetően a Hettich Veosys zsanérja különösen korrózióálló és kültéri használatra – lakóházak, kamrák, pajták, hétvégi, hegyi, tóparti vagy tengerparti házak bejárati ajtóihoz, nyílászáróihoz – kitűnően megfelel. A hőmérséklet-ingadozások, a különböző csapadék, a magas páratartalom vagy a só sem károsíthatja.

Az akár 120 órás semleges sópermet-teszttel a rejtett csuklópántrendszer bizonyította különleges korrózióállóságát a DIN EN ISO 9227 szerint. A kültéri, hajóépítési vagy tengerparti használat mellett a Veosys wellness-központokban, fitnesz-stúdiókban, laboratóriumokban és kórházakban is használható. A praktikus csíptetős technológiával és a kényelmes 3D oldal-, magasság- és mélységállítással a Veosys zsanér gyorsan felszerelhető, a beállítócsavarok szükség esetén eltűnnek a rozsdamentes acél fedősapkák mögé.


Forrás:www.hettich.com, dds


Tetszett a cikk?