Megoldások üvegajtókhoz – hidraulikus zsanér

Attól függően, hogy egy kereskedelmi helyiség, lakás vagy iroda belső terét alakítjuk ki, más és más anyagok, színek, formák alkalmazása mellett döntünk a nyílászárók tekintetében is. Az ajtóként funkcionáló üvegfelületek elsősorban irodákon belüli helyiségek elválasztására megfelelők. Az üvegajtóval a hangszigetelés többnyire megoldott, az átlátszóság miatt pedig nem érzi magát elszigetelve az ember. S persze az is nagyon fontos, hogy a nyílászáró könnyen kezelhető legyen.

A Simonswerk csoport a négy cégével – Simonswerk, Anselmi, Colcom, Sadev – a világ piacvezetője a kiváló minőségű pántrendszerek területén. A Bau szakkiállításon a csoport zsanérrendszereket mutatott be kereskedelmi területek, lakások, irodák fából, üvegből, műanyagból, vagy alumíniumból készült nyílászáróihoz, valamint bejárati ajtókhoz.

A termékportfólió kibővült a lakásokban használt könnyű ajtók rejtett zsanérjaival és az üvegajtókhoz alkalmazott hidraulikus pántkoncepciókkal. Az Evo termékmárka különösen alkalmas nagyméretű vastag (akár többrétegű ragasztott) üvegből készített kül- és beltéri ajtók, üvegfalak kialakítására. Beépített hidraulikus csillapítása kíméletes és ellenőrzött zárási folyamatot biztosít, amelynek sebessége egyedileg és fokozatmentesen is állítható. Ezzel elkerülhetők a sérülések, károk és az esetleges zajszennyezés.

Forrás: www.simonswerk.de, dds  


Tetszett a cikk?