Egyre több a concept-felhasználó

A Paoloni CONCEPT 350 lapszabászgép méltán vált a szakemberek kedvencévé. A gép bemutatása óta eltelt időszak értékesítései és referenciái a gyakorlatban is bebizonyították, hogy nem volt alaptalan a nemzetközi sajtó véleménye, hogy ez a gép alapjaiban változtatja meg a faiparban a „FŰRÉSZELÉS ÉS SZABÁSZAT” fogalmát!

Az üzemeltetők egyik legfontosabb és számszerűsíthető előnyként értékelik, hogy elegendő 1 gépkezelő az üzemeltetéshez, míg más gépek esetében ehhez minimum 2 fő szükséges. További előny, hogy a gép képes a fűrészlap döntésére is, ami nyomógerendás gépek esetében korábban nem volt megoldott.

A gép kialakítása lehetővé teszi tömör fa vágását is, ahol a szélezésnél a vágásvonalat lézer vetíti ki a gépkezelőnek, ezzel megkönnyítve az anyag beállítását és csökkentve a vágási hulladékot. A motorosan precízen állítható fűrészlapmagasság-állításnak köszönhetően a bútorgyártás során a hátfal helyének a kialakítására (nútolás) is alkalmas a gép, vagy akár hajlítható MDF-lapot is készíthetünk a géppel „sorozatnútolás programból”.

A Paoloni CONCEPT 350 vásárlói már tudják, mit jelent a „korszakalkotó innováció” a hétköznapokban.

MIÉRT KORSZAKALKOTÓ?

Mert a piacán az első olyan lapfelosztó gép, amely tökéletes vágási minőséget biztosít egyetlen fűrészlappal, így már elővágó fűrészlapra sincs szükség. Mivel kihagyható a hosszadalmas elővágó-beállítás, így használói szerint is idő, illetve az ezzel járó tetemes költségek (munkadíj, élezés) is megspórolhatóak.

A CONCEPT 350 a táblafelosztási munkafolyamat profizmusát és kényelmét ötvözi a minőségi munkával, sőt ez a konstrukció képes a szögben döntött vágásra is, legyen szó akár panelekről vagy tömör fáról.

Az automata fűrészkocsi sebessége 40 m/perc, ami 2,5-szer gyorsabb, mint egy hagyományos lapszabász sebessége.

A könnyű kezelhetőség és automatizmus növeli a termelékenységet, továbbá nem igényel különlegesen szakképzett munkaerőt sem. Ez jelentős évi megtakarítást jelent.

HELYHIÁNYT TAPASZTAL ÜZEMÉBEN?

A Paoloni CONCEPT 350 teljes helyigénye 12 m2, szemben a hagyományos formatizáló körfűrészekkel, melyek tekintetében megközelítőleg 35–45 m2-rel kell számolnia vagy a táblafelosztók esetében, ahol a helyigény 50 m2.

Biztosra vesszük, hogy az asztalosüzemben minden esetben számít a hely optimális kihasználtsága, így a Paoloni CONCEPT 350 ideális választás e tekintetben is.

Hogyan könnyíti meg a munkavégzést a Paoloni Concept? Hogyan tud több millió forintot megtakarítani a géppel? Milyen feladatokra használják a „tömörfás” ügyfeleink a Conceptet?

Kérjen időpontot és nézze meg a bemutatótermünkben munka közben, vagy tekintse meg referenciáink egyikét!

Paliszander Kft.
Tel.: +36-1/770-7020
gep@paliszander.hu
www.paliszander.hu

Bemutatóterem
1181 Budapest, Besence u. 14.


Kapcsolódó dokumentum:


egyre-toebb-a-concept-felhasznalo


Tetszett a cikk?