A harmónia kulcsa a beltérben: megfelelő tárolóhely

A REND KORUNK AKTUÁLIS TÉMÁJA

Emberek milliói merítenek ihletet tanácsadók iránymutatásaiból, hogy képesek legyenek személyes környezetükben nagyobb rendet teremteni. Általános igazság a téma kapcsán: minél nagyobbak a szabad felületek, annál nagyobb nyugalmat áraszt a helyiség. Ehhez tárolóhely szükséges. A konyhában is. A tervezők a konyhabútorokat előszeretettel rejtik nagy felületű ajtók mögé. Így a konyhai gépek és az épp nem használt kisebb tárgyak eltűnnek a látótérből. Az anyag- és színváltások elkerülése, valamint a tárolóhely gyors és könnyű hozzáférhetősége érdekében optimális megoldást jelentenek a felülettel egységes designkoncepciót alkotó, redőnyös szekrények, amelyek az aktuális trendek szempontjából is telitalálatnak bizonyulnak. Az azonos anyagból készült frontok, fogantyúk és vezetősínek a monolitikus bútorok gyártóinak kedvencei. A REHAU RAUVISIO nemesmatt kollekció felületi anyagaival párosítva, a nemes megjelenés és a kiváló minőségű mechanika tökéletes összjátéka jön létre.

RAUVOLET: AZ EGYSÉGES SZÍN- ÉS FORMAVILÁGÚ REDŐNYRENDSZER

Az optimális designkoncepció a tervező, a kivitelező és a felhasználó számára egyaránt előnyös. Ezért a REHAU mindig ügyel arra, hogy tökéletesen összehangolt termékválasztékot kínáljon – az egyöntetű alkatrészek érdekében. Ilyen például a RAUVOLET redőnyrendszer.

A MATT AZ ÚJ FÉNYES: RAUVOLET NEMESMATT

A matt felületek kiváló minőségű, kontrasztos anyagokkal való izgalmas kombinációja időtálló eleganciát visz a divatos otthonokba. Az új nemesmatt-kollekcióval a REHAU épp ezt a trendet erősíti. A front és a munkalap, az élzáró és a tárolóhely optimális dizájnkoncepciójával az asztalosok, a tervezők és az ipari partnerek teljesen egységes bútorokat és helyiségeket hozhatnak létre. Természetesen a megszokott, kiváló minőségben. A kollekció a „The touch of beauty” szlogennel száll be a versenybe, hiszen a gyönyörű megjelenéshez kellemes, bársonyos tapintás társul. Még lapos szögből nézve is alig látható fényvisszaverődés. Az ujjlenyomat-mentességnek és a Soft Touch megmunkálásnak köszönhetően a felületek megérintése minden alkalommal ünnep az érzékeknek, a komponensek pedig a minőséget tekintve a legmagasabb igényeket is kielégítik. Az új RAUVOLET nemesmatt redőnyrendszer a szekrény tartalmához való gyors hozzáférés érdekében optimális helykihasználást kínál olyan megjelenéssel, amely tökéletesen illeszkedik a modern, matt bútorokhoz – anyag- és színtörések nélkül, könnyed használhatósággal.

REDŐNYÖK MOST MÁR EGYEDI MÉRETBEN IS A REHAU

átfogó raktári programmal rendelkezik. Legyenek akár egy konyhában, irodában, nappaliban vagy üzlethelyiségekben, a redőnyös szekrények igényes formatervezésükkel és egyszerű kezelésükkel tűnnek ki. A REHAU előregyártott szettek moduláris felépítésének köszönhetően a redőnyprofilok, vezetősín-variációk és a kívánt tartozékok rendkívül egyszerűen kombinálhatók egymással. Az előregyártott, standard méretű bútorredőnyszettek mellett, most már a RAUVOLET nemesmatt-kollekció színei is elérhetőek egyedi konfekcionált méretekben.

 

http://www.rehau.hu/nemesmatt


Kapcsolódó dokumentum:


a-harmonia-kulcsa-a-belterben-megfelelo-tarolohely


Tetszett a cikk?