RAUVOLET nemesmatt

A REHAU bútorredőny rendszere nem véletlenül közkedvelt megoldás a bútorgyártók és felhasználók körében. Ha a REHAU márka kerül szóba, akkor legtöbbször a precízen kivitelezett, professzionális technológiai polimerekből előállított high tech termékek jutnak a piaci szereplők eszébe. Valóban ez a helyzet a bútorrredőnyökkel is.

Mindezek mellett azonban a bútoripari termékeknek meg kell felelniük még két szempontnak: a felhasználhatóságnak és az esztétikának.

Használat tekintetében a bútorredőnyöknek van egy elvitathatatlan előnye a hagyományos ajtós, vagy fiókos megoldásokkal szemben, a helykihasználás. Igaz, hogy egy bútorredőny több helyet foglal el a korpuszban, mint egy ajtó, viszont a nyitásnál a helyiségből egyáltalán nem foglal el helyet. Ezért a bútorok tervezésénél sokkal lazábban dolgozhatunk a térrel, mint ajtós megoldások esetén, és a bútor használata közben sem kell attól tartanunk, hogy útban lesz az ajtó.

Az esztétika terén is nagy előrelépés történt a RAUVOLET nemesmatt redőnyök háza táján. Az eddigi színválaszték további színekkel bővült, így már 6 féle, a RAUVISIO noir matt bútorlapokkal egyező színben érhetők el a bútorredőnyök. Ugyan ezek a színek a RAUVISIO brilliant nemesmatt bútorlap kínálatban is megtalálhatók.

A korábban említett mérnöki teljesítmény terén sem hagynak kívánnivalót maguk után a bútorredőnyök. A selymesen matt felületet nagyfokú karcállóság, ujjlenyomatmentesség jellemzi csakúgy, mint a noir és brilliant nemesmatt bútorlapokat. A gondos kivitelezésnek köszönhetően a redőnyök szinte ellenállás nélkül futnak. A beszerelésre készen gyártott szettek gyorsan és könnyen telepíthetők a korpuszba.

Tervezzen, építsen korszerű, felhasználóbarát bútorokat a RAUVOLET nemesmatt redőnyrendszerével! 


Kapcsolódó dokumentum:


rauvolet-nemesmatt


Tetszett a cikk?