RAUVISIO noir – A stílus nem egyenlő a feltűnőséggel

A nemes matt kollekcióval a REHAU követi a matt felületek aktuális trendjét – és egyedülálló lakberendezési megoldást kínál. A különleges benne, hogy a REHAU nemes matt kollekciója minden felületet lefed, a frontoktól az éleken és a munkalapon át, egészen a bútorredőnyökig és a fali panelekig.

A RAUVISIO noir ötvözi az eleganciát a legmagasabb szintű kivitelezéssel, így ragadja meg a kozmopolita életérzést. A selyem-matt kivitel élettelivé teszi a felületet és tökéletes egyensúlyt teremt dizájn és funkció között. A tizenkét trendszínből álló paletta a dizájn- és divatvilágot ma is jellemző film noir összetéveszthetetlen stílusában kínál inspirációt: mély szénfekete, a legtisztább fehér, valamint a tompított tengeri és smaragdtónusok repítik a képzeletet és az érzékeket Lauren Bacall és Humphrey Bogart stílusos, titokzatos világába. A RAUVISIO noir extrém karc-, víz- és hőálló, így vízszintes és függőleges használatra is alkalmas. A munkalapok 8 színben kaphatók, így ebben a 8 árnyalatban is teljesen egységes monolit bútorokat lehet tervezni és legyártani, de érdekes hatások érhetők el, ha a különböző bútorlapokhoz eltérő noir színű munkalapot választunk. Nagyon dekoratív kontrasztok is létrehozhatók.

Az anyag karcállósága munkalapként talán még fontosabb, mint frontként: ez jelentős előnyt jelent a többi munkalappal szemben. A könnyű tisztítás is a RAUVISIO noir jó tulajdonsága. A matt felület nemcsak elegáns, de az ujjlenyomatokat is taszítja, ami egy kicsit megkönnyíti az életet a konyhában vagy a fürdőszobában. A selymesen matt felület mindig elegáns bútort biztosít, még erős fényben is.

 

www.facebook.com/rehaumagyarorszag
www.rehau.hu


Kapcsolódó dokumentum:


a-stilus-nem-egyenlo-a-feltunoseggel


Tetszett a cikk?