Hűségakció a REHAU Plus portálon

REHAU Plus pontgyűjtő hűségprogram asztalosoknak!
Ha Ön asztalos, és vásárolt már REHAU terméket, ezt a lehetőséget ne hagyja ki!

 


 

A REHAU tavaly indította el online pontgyűjtő portálját, ahova szeretettel vár minden asztalost. A portál használata nagyon egyszerű, csak REHAU bútoripari termékeket kell vásárolni, a számlákat be kell olvasni a portálon – és ezért a REHAU pontokat ad. Új telefont szeretne? Lecserélné valamelyik szerszámát? Szeretne kávéfőzőt a műhelybe, irodába? Kipróbálna egy okosórát?
 

   

  


A pontok rengeteg vonzó ajándékra válthatók be. A kis ajándékoktól kezdve a REHAU – és egyéb márkás – asztalosipari szerszámokon át az irodai eszközökig és szórakoztató elektronikáig terjed a kínálat. Regisztráljon kötelezettségek nélkül és nézze meg az ajándékok teljes kínálatát! Biztosan talál magának olyan ajándékot, amiért érdemes gyűjtenie a pontokat!

 

    

 


Regisztrációs akció!

A regisztrált partnerek részére időnként különleges akciókat hirdetünk, amikor bizonyos időszakokban további extra pontok gyűjthetők, hogy hamarabb összejöjjön a kiszemelt ajándék.

Ha mobil eszközén internetezik szívesebben, töltse le a REHAU Rewards appot telefonjára. Az app segítségével még könnyebb a számlák feltöltése és a pontok nyomon követése.
 

Regisztráljon és gyűjtse a REHAU Plus pontokat!

https://plus.rehau.hu/

 


Tetszett a cikk?