Amikor a kevesebb több

Meleg tónusok, kevésbé markáns megjelenés, inkább harmonikus összkép: az Egger új trenddekorjai nyugodt és megnyugtató lakókörnyezetet tesznek lehetővé, mindezt az egyszerűség jegyében.

Frissítés az egyszerűsítés révén – ez a meghatározás tökéletesen jellemzi azt a berendezési stílust, amelyet a cég a jelenlegi dekorinnovációival képvisel. A faalapú anyagok specialistája olyan színeket, formákat és felületeket mutatott be az Interzum 2023-on, amelyek nem játszanak főszerepet, nem „tolakodóak”, hanem harmonikus és időtlen egységet alkotnak.

A külvilágból érkező fenyegetésekkel szembeni biztonságot az ember gyakran a saját otthonában keresi, ugyanakkor a jövőbeni változások minden területen állandó alkalmazkodóképességet igényelnek. A jövő termékeinek ezért kell egyszerre megbízhatónak és változtathatónak lenniük – az Egger piackutatási hitvallása szerint.

Már 2022-ben is nagy figyelmet szenteltek a színek harmóniájának, súlyt fektetve a nyugalom érzetére. 2023-ban a semleges színek evolúciója a hideg fehértől a melegebb tónusok, valamint a finomabb árnyalatok felé halad: a törtfehértől induló sötétebb, meleg szürke színek a meghatározók.

A tölgyfa reprodukciók is változtak az elmúlt években: a feltűnő és rusztikus megoldásoktól a nyugodt és letisztult felé. Kevesebb a fán a repedés és a csomó, több az elegancia és a felületi egyszerűség. Ugyanez vonatkozik a kődekorokra is: a hűvös, markáns megjelenéstől a melegebb, finomabb és homogénebb változatok felé haladnak. A felületi finomság itt is meghatározó.


Forrás: dds, www.egger.com


Tetszett a cikk?