Passion for color 2023: az érzékek ünnepe

A REHAU immár harmadik alkalommal inspirálja a bútorgyártókat, asztalosokat, építészeket és mindenkit, aki a lakberendezéssel foglalkozik a Passion for color trendkollekcióval. A legújabb kollekció igazi ünnep az érzékek számára: hat szín, a meleg, földszínű Curcuma Goldtól a tüzes Chilli Reden át a lágy Vanília árnyalatig, minden érzékszervre hat, és előkészíti a színpadot a kreatív tervezés számára. A 2023-as Interzum kiállításon a REHAU szakértői megmutatták, hogyan alakíthatók a belső terek a Passion for color hat színárnyalatával – hatásosan egymással kombinálva vagy erőteljes szólistaként.

„A Passion for color egy olyan színkollekció, mely történeteket mesél” - mondta Juliane Hoffmann, a Division Interior Solutions marketing specialistája. „Történeteket, melyek inspirálják a fantáziát és érzelmeket közvetítenek. Evvel szeretnénk az ügyfeleinket rendkívüli projektek megvalósítására ösztönözni. Ebben az évben a fűszerek világában teszünk egy utazást. A színeink inspirálják az érzékeket és nemcsak látványukat élvezhetjük, hanem ha becsukjuk a szemünket és eleresztjük a fantáziánkat, akár érezhetjük is az illatukat vagy ízüket.”


A fűszerek világa által ihletet színek

Aki valaha is járt már a dzsaipuri fűszerpiacon vagy a marrákesi bazárban, soha nem felejti el a színeket és az illatokat. A REHAU ezt az érzékszervi robbanást a Passion for colour 2023 kollekcióval a belső térbe is elhozza. A fűszerek világa által inspirált színek az érzékek ünnepévé varázsolják az otthont. A kollekció hat különböző színárnyalatból áll. A spektrum a harmonikus Curcuma Goldtól az elegáns Pepper Grey-en keresztül a nyárias hangulatú Vanilla Cream-ig terjed. Minden árnyalat önmagában is megállja a helyét, vagy kombinálható a kollekció többi árnyalatával, valamint különböző anyagokkal. A természet általi ihletettség és a színek által sugárzott melegség tökéletesen illeszkedik a mostani kor szelleméhez.

„Azt tapasztaljuk, hogy az emberek olyan helyekre vágynak, ahová visszahúzódhatnak és ahol biztonságban, valamint védve érzik magukat” - mondta Linda Maglione, a REHAU Furniture Components termékmenedzsere. „Ezért összpontosítunk a természetes, meleg árnyalatokra, amelyek harmonikusan illeszkednek a belső berendezéshez, és amelyeket gyakorlatilag soha nem lehet megunni.“

A Passion for color 2023 kollekcióval a REHAU ismét bebizonyítja, hogy megvalósítható az „Enabling Exceptional Design” igény, így az ügyfeleinek a tervezési ötleteihez impulzusokat kínál. „A belső terek úgyszólván a színpadot jelentik, amelyen a tervező színpadra állítja projektjeit – A színek iránti szenvedély a tervezés kezdeti inspirációja. Jól átgondolt termékek és megoldások portfóliójával biztosítjuk számukra a szükséges anyagokat és megoldásokat a valóban rendkívüli tervek megvalósításához” - mondja Juliane Hoffmann.


Egységes formatervezés a belső térben

Az interzum kiállításon a kollekció színei először a RAUVISIO noir felületanyaghoz voltak elérhetőek, mely leginkább nemes matt felületével és bársonyosan puha tapintásával nyűgöz le. Az ujjlenyomatok elleni védelemmel ellátott, robusztus HPL-felület könnyen tisztítható és nagyfokú karcállósággal rendelkezik. Az alacsony fényvisszaverődés még lapos szög esetén is biztosítja, hogy a színtónusok a lehető legjobban érvényesüljenek.

Következő lépésként az egységes formatervezés érdekében a Passion for colour 2023 kollekció színeit a RAUVISIO ragyogó nemes matt felületei gazdagítják. Ez a valamivel költséghatékonyabb RAUVISIO változat viszont kiválóan kombinálható a RAUVISIO noirral: RAUVISIO noir az erősen igénybe vett vízszintes felületekhez, RAUVISIO brilliant noble matt a függőleges felületekhez. A REHAU így a bútorgyártóknak és a tervezőknek mindent kínál, amire csak szükségük van ahhoz, hogy színben és anyagban összehangolt felületekkel, élzárókkal és redőnyökkel – kiváló technikai színvonalú és ellenőrzött minőségű – egyöntetű belső tereket tervezzenek.


További részletek a Passion for color aktuális színkollekciójával kapcsolatban itt érhetők el: www.rehau.com/passionforcolor


Tetszett a cikk?