Természetet a beltérbe is

Számos üzlethelyiség fontos célja az üzlet koncepciójának elismertsége. Az emberek szeretnek visszatérni olyan helyekre, amelyekhez pozitív érzelmeket társítanak. Az Organoid természetes anyagai segítenek a bolti koncepcióknak kitűnni a tömegből azáltal, hogy becsempésznek egy csöppnyi természetet az üzlethelyiségekbe.

A Mous Mix világos és sötétzöld moha alapja, természetes lengyapjúra való újrahasznosításból származik – és nem öntapadós, vagy öntapadós formában is kapható. A világos és sötétzöld növény keverésével olyan hatást értek el, mintha egy erdőben lennénk. A moha nedvességszabályozó tulajdonságai a frissesség érzetet keltik a helyiségben. A beltéri klímát pozitívan befolyásolja, általa a kellemes közérzet tovább növelhető. A zöld tónusok színes kompozíciója természetes hatást kelt. A buja zöld moha hulladékként érkezik a gyártóhoz, majd gondosan eltávolítják róla a felesleges idegen anyagokat és kézzel dolgozzák fel. A moha megköti a levegőből származó szennyező anyagokat. Nedvességszabályozó tulajdonságai szárítás és feldolgozás után is megmaradnak. Az egész folyamat szigorú minőség-ellenőrzés mellett történik.

A cég rózsaszirmokat is felhasznál természetes felületek kialakítására. A vörös virágszirmok csodálatos illatot árasztanak, s lenyűgözőek az intenzív színükkel.  Kézzel készítik őket luxus természetes felületekké. A rózsa illata képes pozitívan befolyásolni a hangulatot a limbikus rendszeren keresztül. A rózsaszirmok természetesen ki vannak téve a színváltozásoknak, ezért ügyelni kell arra, hogy a tételek azonosak legyenek, ha nagy területeken használják.

Forrás: www.organoids.com


Tetszett a cikk?