Rugalmasság, megbízhatóság, egyszerűsítés

Inspiráló új és kipróbált dekorok, a fenntartható és egészséges életmódot előtérbe állító termékek, digitális szolgáltatások és innovatív lakberendezési tanácsok. Ezek az Egger új Dekorativ 24+ kollekciójának sarokkövei, amelyet a faalapú anyagok specialistája az idén februárban dob piacra. A termékskálát legalább kétévente frissítik, de nem adják ki teljesen újra. Ezáltal gyorsabban reagálnak az új hatásokra, trendekre és termékekre. A rövidebb frissítési ciklusok ellenére az új termékek legalább négy évig a kínálatban maradnak. A gyártó egy új típusú dekortanácsadást is kialakít a termékek bemutatására és felhasználási területekre vonatkozó ajánlásokkal.

Nem csak az újdonságoknak jut jelentős szerep, hanem a már kipróbált daraboknak is. Mivel a kapszula dekorjai tökéletesen illeszkednek egymáshoz, rugalmasan kombinálhatók. Ez tervezési biztonságot nyújt az ügyfelek számára. Az innovatív koncepciót a 2024-es German Design Awards díjon tüntették ki. A Decorative 24+ kollekció több mint 300 dekor-struktúra kombinációt tartalmaz. Összesen 68 új terméket a bevonatos panelekhez és 19 új produktumot a PerfectSense lakkozott panelekhez. A kompakt panelek kibővített választéka immár 110 változattal van jelen. A munkalapok 75 dekorszerkezet-változatban kaphatók.

A dekorkollekcióra jellemző kifejezések,- mint a rugalmasság, megbízhatóság és egyszerűsítés - tükröződnek azokban a társadalmi trendirányzatokban is, amelyek alapján a gyártó az új termékeket fejlesztette. A válságok, a kezelhetetlen komplexitás és a digitális komponensek erős befolyása a krónikus bizonytalanság érzését közvetíti. A biztonságérzetet gyakran a saját négy fal között keresik, mert itt lehet a legnagyobb mértékben megtervezni, befolyásolni a környezetet, az életet. A cég hitvallása szerint, a jövő termékeinek megbízhatónak és alkalmazkodónak kell lenniük. Az Egger felismeri a változást a hűvös minimalizmustól a melegebbé, otthonosabbá, és személyesebbé váló környezetig, és ezt szimbolizálják a Dekorativ 24+ kollekció új termékei. A folyamatos fekete trend megköveteli, hogy a dekorok bármikor kombinálhatók legyenek a sötét, irányadó színnel. Ezzel egyidejűleg a matt felületek terén is további fejlődés tapasztalható. Itt már nem csak a sima színekre van igény, hanem a fa- és anyagreprodukciókra is. Ezt a széles PerfectSense Matt termékcsaláddal kínálják az érdeklődőknek.

A tölgy még mindig a legfontosabb fafajta. De a feltűnően rusztikusból egy nyugodtabb, elegánsabb, jobban alkalmazkodó változat lett. A reprodukciók már nem a jellegzetes repedések és csomók révén nyerik el a hitelességet, hanem inkább a textúrájuk révén, mint például az új ST 40 Feelwood Oakgrain. Az új szinkron pórusos felületek átveszik a visszafogott és matt fa megjelenésének trendjét. Változás van a kőreprodukciókban is. A beton helyett egyre gyakrabban használnak a munkalapdekorációkban olyan autentikus anyagokat, mint a pala és a travertin.  Harmonikus és időtlen dizájn létrehozását teszik lehetővé. Az új ST 76 Mineral Rough Matt és ST 78 Mineral Granite szerkezetek kellemes tapintásúak az és munkalapokon is használhatók.

Ami a színeket illeti, a meleg, semleges és tompított tónusok felé való elmozdulás tapasztalható, a különböző árnyalatok hangsúlyozzák a természettel való kapcsolatot.

 Forrás: dds


Tetszett a cikk?