WorkStation Kabin

A Kabinka sikerei után a Hello Wood csapata ezúttal munkaállomást álmodott meg egy hasonló kis házban. Egy különálló, bruttó 10 négyzetméteres helyiség a kertben, ahol dolgozhatunk vagy akár kikapcsolódhatunk anélkül, hogy el kellene hagynunk az otthonunkat. Ez az olyan plusz élettér, amire sokan mindig is vágytak.


Munkaállomásként használva

A ház hő- és hangszigetelt, funkcióját illetően pedig csak a képzeletünk szabhat határt.

A pandémia alatt erős igény keletkezett egy olyan elkülönített irodára, ahova nyugodt körülmények között elvonulhatunk dolgozni, melyet aztán a munkanap végén könnyen átalakíthatunk edzőszobává, gyerekeknek játszó szobává, vagy a vendégeink számára hálószobává. A házban fűtés és légkondícionáló is van, ahogy természetesen wifi-kapcsolat is.

Az épület lapra szerelve érkezik és két nap alatt felépíthető. Terasszal tovább bővíthetjük a teret.


Gamer szobaként matraccal kiegészítve

A WorkStation a Német Formatervezési Tanács által adományozott Iconic Awards: Innovative Architecture díj elnyerése után újabb neves elismerést zsebelt be. A Muse Design Awards Platinum minősítését több mint 5000 nevező közül édemelte ki. A WorkStation és GameStation kabinok mellett pedig már készül a SaunaStation és a fémborítású “CyberStation" is.


Újdonság a teraszt és lépcsőt burkoló thermowood, amely időjárásálló, hőkezelt faanyag.

 

Forrás
Hellowood.eu
epiteszforum.hu


Tetszett a cikk?