A világelső Würth újra a Ligno Novum-on

Pántszerelő verseny

Tesztelje gyorsaságát! Különböző nyeremények várnak látogatóinkra, akik megmérettetik magukat kivetőpánt-szerelő versenyünkön. Kihívhatja kollégáját, vagy a jelenlévők közül bárkivel összemérheti gyorsaságát hagyományos, illetve gyors szerelésű kivetőpántjainkon.

Csiszolásverseny

Ki a gyorsabb, ki tud szebb felületet? Próbálja ki magát csiszolásversenyünkön! Ismerkedjen meg a Würth csiszolástechnológiájával! Mindennap gyakorlati bemutatókon vehetnek részt az érdeklődők. Csiszoljon íves felületeket, Coriant tükörfényesre, különböző felületkezelt vagy natúr faanyagokat.

Bemutatók, ajándékok

Hozza magával cége emblémáját adathordozón vagy papíron, és minimális vásárlása esetén a helyszínről hazaviheti ezzel díszített egyedi pólóját. Csinos lányok mutatják be a Würth munkaruházat kínálatát a stand „kifutóján”. A bemutatót sorsolás követi, ahonnan a standon regisztráltak értékes nyereményeket vihetnek haza.

Újdonságok, szakmai bemutatók

Egy szó, mint száz, engedje meg, hogy partnerei legyünk az előrelépésben, segítsük fejlődését, s érezze jól magát október 6–9. között a ligno Novum-on! STAND 213/B.

Próbálja ki a világ legjobb alsóvezetésű sínét, a Dynaprót! Szinkronizált vezetése, 3D frontállítási lehetősége mellett a legkisebb kihúzási erő teszi egyedülállóvá. Az állítható csillapítású Kinvaro felnyíló vasalat megoldások mellett megtekinthetik a teljesen automata Sensotronic elektromos fiókrendszert, továbbá kiállításra kerülnek a világelső beépített állítható csukódáscsillapítással ellátott Tiomos kivetőpántok.


www.wuerth.hu


Tetszett a cikk?