3D Tech laboratórium Sopronban

Miben tud segíteni vállalkozásának a 3D Tech laboratórium?

2010. november 18-án, csütörtökön 9.00 órától „3D reggeli” címmel bemutatják a labor új szolgáltatásait a gyors prototípusgyártás (rapid prototyping) és a mérnöki visszafejtés (reverse engineering) területén.
A bemutatóra elsősorban olyan vállalkozások jelentkezését várják, akik konkrét megoldást várnak valamely gyártási vagy fejlesztési problémájukra. A 3D Tech laboratórium világszínvonalú technológiákat egyesít, melyekkel a vállalkozások jelentős időt és energiát spórolhatnak meg az említett területeken.

A technológia lényege, hogy a három alappillérnek köszönhetően lényegesen csökkenthetők az új fejlesztések azon belül is a prototípusgyártás költségei. A nagy pontosságú szkennelésnek és nyomtatásnak köszönhetően valósághűen modellezhetők az egyes technológiai újdonságok, fejlesztések. A labor üzemeltetői számára éppen ezért a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy az általuk működtetett technológiában rejlő lehetőségeket megismertessék a piaci szereplőkkel, éreztetve azt, hogy a felhasználási lehetőségeknek tulajdonképpen csak a fantázia szab határt.

A rendezvény részletes programjának ismertetése és jelentkezés itt!


NYME-ERFARET Nonprofit Kft.
9400 Sopron, Bajcsy-Zsilinszky u. 4.
Tel.: 99/518-602
www.erfaret.hu


Tetszett a cikk?