Szakmai konferencia és OAFSZ küldöttgyűlés

A küldöttgyűlésen megbeszéljük az elmúlt év történéseit és – az Önök aktív részvételére, véleménynyilvánítására
is számítva – az asztalosszakma aktuális kérdéseit.
Az egynapos program – délelőtt szakmai előadások, utána ebéd, majd délután küldöttgyűlés – lehetőséget biztosít egy rövid időre kiszakadni a kihívásokkal terhelt, rendkívül nehéz hétköznapokból, és a szakmai információszerzés mellett a kollégákkal való találkozásra, beszélgetésre is!
A rendezvényre egy, az autópályák közelében található, jó közlekedési kondíciókkal rendelkező, így talán mindenki által könnyen elérhető Pest megyei településen, Vecsésen kerül sor.
 
A rendezvény idôpontja: 2012. március 30., péntek
helyszíne: Hotel Stáció****
Vecsés, Széchenyi u. 20.

 
Részvételükre feltétlenül számítunk!
 
Jelentkezési lap letölthető itt!
 
Jelentkezésüket március 20-áig várjuk az alábbi elérhetőségeinken!
OAFSZ 9023 Győr, Csaba u. 21. E-mail: office@oafsz.hu. Fax: 96/618-063.

 
Program:
 
9.30- Regisztráció
10.00-12.30 Szakmai előadások
13.00-14.00 Ebéd
14..30 OAFSZ-küldöttgyűlés
 
10.00 SZAKMAI KONFERENCIA – A faipari kis- és középvállalkozások létét, fejlôdési lehetôségeit, jövôjét befolyásoló kérdések.
 
Támogatott gépbeszerzés, telephelyvásárlás

A 2012. évi pályázati konstrukciók a fa- és bútoripar szereplői számára komoly lehetőséget rejtenek. Míg más területeken elfogytak az állami források, addig a gépbeszerzések 40-65%-os támogatása mellett saját tulajdonba kerülő telephely, műhely, ipari csarnok vásárlására is mód van, akár 10% önerő mellett. Az előadás konkrét lehetőségeket ismertet.
Ponácz György Márk ügyvezető igazgató, gazdasági szakértő, Ekron Kft.
 
Milyen faiparos/bútoriparos weboldalt építsünk?

Az internetes értékesítés, a cégek internetes aktivitása meredeken nőtt az elmúlt években. A forgalom, az ajánlatkérések száma egyre inkább az interneten realizálódik. De milyen egy jó weboldal? Mitől hatékony egy honlap? Hogyan tudjuk elérni, hogy megtaláljanak a neten? Miképp lehetünk a találati lista első oldalán? Hogyan és kitől rendeljük meg a weboldalunkat? Milyen kritériumokkal és jogi következményekkel kell számolnia egy weboldal-üzemeltetőnek?
Hőbör Tamás OAFSZ-ügyvezető
 
Bírságok mint kisvállalkozói különadó. Új tarifák a tûzvédelmi és munkavédelmi ellenôrzéseknél.
Az év végén több változás történt a munka- és tűzvédelmi jogszabályokban, amelyek egyik fontos része, hogy megváltozott a bírságolás rendszere és ezzel együtt a tarifák is. Igaz, pontosításra kerültek az egyes szabálytalanságok miatt kiróható összegek, ez azonban könnyen maga után vonhatja a nagyobb bírságok kiszabását is. Mit tegyen, mire figyeljen ebben az esetben az asztalos?
Kling Péter munkavédelmi szakmérnök, tűzvédelmi előadó, faipari mérnök
 
Miért kell újra felfedezni, ami már régen is mûködött?

Búcsú az épületasztalos- és bútorasztalos-képzéstől. Az elmúlt évben szinte évről évre változó szakképzési rendszerek szeptembertől ismét reformálásra kerülnek. Ezúttal milyen változások várhatóak a faipari szakmák oktatása terén, merre tart az európai oktatás?
Babanecz Csaba faipari mérnök
 
13.00 Ebéd
 
14.30 KÜLDÖTTGYŰLÉS
 
Napirendi pontok:

  1. Beszámoló az OAFSZ 2011. évi tevékenységéről, eredményeiről, a szervezeti és érdek-képviseleti munkáról, az elmúlt évben a hazai piacot, a szakmát érintő változásokról, a szövetség 2011. évi gazdálkodásáról.
  2. Az etikai és a felügyelőbizottság beszámolója.
  3. Az OAFSZ 2012. évi működési és cselekvési terve.
  4. Egyebek.

 
Részvételükre számítunk!

 
Várjuk jelentkezésüket! Találkozzunk március 30-án, Vecsésen!!


Tetszett a cikk?