Az ipari minőség találkozója

Várjuk Önt a 20. Ligno Novum – Woodtech Szakkiállításon május 15. és 18. között!

NYOMTASSA KI INGYENES BELÉPŐJEGYÉT ITT!


A Ligno Novum – Woodtech az IndustriAutomation és az Ökotech Szakkiállításokkal egy időben és egy helyen kerül megrendezésre.

Miért jó egy ilyen nagy (monstre) rendezvény? Talán rájöttek a szervezők és a kiállítók egy része is, hogy együtt könnyebb!
Tudom, Magyarországon nem divat az ilyesmi, holott egyszerűen belátható, hogy érdemes a szinergiát kihasználni. Főleg ilyen nehéz időkben.
Mit is jelent ez nekünk, faiparosoknak? Létrejött Magyarország egyik legnagyobb nemzetközi ipari rendezvénye, melyben a fa- és asztalosipar legnagyobb szereplője, a Ligno Novum is képviselteti magát.
A látogatók élményt akarnak, impulzusokat, eseményt, találkozót és persze sikeres üzletkötéseket. Számukra ehhez nyújt lehetőséget a kiállítás, a részt vevő cégeknek pedig piacbővítési potenciált. Ennek elérése viszont a korábbiaknál jóval több előkészítést, sok munkát kíván a szervezőktől és a kiállítóktól a rendezvény előtt, alatt és azt követően is.
A címben felsorolt három program között a kapcsolat: a MINŐSÉG, csupa nagybetűvel.
Mindegy, hogy Ligno Novumról, Ökotechről vagy IndustriAutomationről beszélünk, ipari minőségű a megjelenés és a kínálat!
Vagy hogy egy látványos képzavarral éljek, „ipari minőségű a gondolatiság”.
Ez esetben tehát ipari termelésre alkalmas, precíz, magas minőségű technológiák, gépek, szerszámok, alapanyagok vannak jelen egy rendezvényen. A szakterületek között ugyan van áthallás, de mindegyik önálló, szuverén projektként valósul meg, térben és időben egy helyen.
Egy rendezvény ilyen típusú artikulálása nemcsak színesebbé és tartalmasabbá teszi a programot, hanem nagyban segíti azoknak a cégeknek a sikeres megjelenését, amelyek több iparág számára is kínálják termékeiket, szolgáltatásaikat.
A három kiállítás egy belépőjeggyel látogatható.


www.lignonovum.hu


Tetszett a cikk?