Képzés veszteség nélkül!

Egy új pályázat lehetővé teszi munkavállalóinak 100%-ban támogatott képzése mellett a kieső munkabér finanszírozását is.

A Bútorszövetség elkötelezett abban hogy a faipar minél több támogatáshoz jusson a rendelkezésre álló keretekből, ezért tanácsadással és szervezéssel kívánja segíteni a faipari vállalkozásokat. Amennyiben a kérdőívet kitölti, úgy felkeressük Önt és szakértő csapatunkkal személyre szabott információkkal támogatjuk, összeállítjuk a képzési igényekhez illeszkedő csomagot és pályázati anyagot.

Fontos, hogy kitöltse kérdőívünket, így segíthetünk az optimális támogatás megszerzésében!

KITÖLTÖM!

Konferencia és tájékoztató előadás

Időpont: 2017. május 9., kedd 10.00 óra
Helyszín: BKIK, Krisztina krt. 99.            6. emelet, Baross Gábor terem 

09.30-10.00  Regisztráció
10.00-10.05  Köszöntő Valló Péter Budapesti Szakképzési Centrum főigazgató
10.05-11.15  A vállalti képzést támogató pályázatok

  • Mire kérhető támogatás? Jogosultságok, támogatás összege, alkalmasság, stb.- egyéb gyakorlati tudnivalók.
  • A faipar számára kidolgozott modulszerű képzési tematika bemutatása – miért más ez a lehetőség?

11.15-12.00 Workshop és egyéni konzultációk

Felkért szakértők, előadók: Cselényi Krisztina - coach, iparági szakértő (Bútroszövetség) * Bánátfy Andrea - szakképzési szakértő (BKSzC) * Glósz Andrea - pályázati szakértő (Glósz és Társa Kft.)

Dolgozónként 580.000 Ft képzési keretet, a képzés időtartamára a dolgozók bérének és járulékainak támogatását nyújtják a pályázatok. 

A Bútorszövetség és partnerei magas szakmai tartalommal feltöltött képzéseket, valamint a pályázathoz illeszkedő, iparági szakértők által tartott és a legtöbb pontot adó oktatási tartalmat biztosítanak.

A konferencia teljes leírását itt találja

A konzultáción és a konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket az office@butorszovetseg.hu e-mail címre várjuk.​

A képzésekben szakmai partnereink: BKIK, Magyar Formatervezési Tanács, MGYOSZ, MKIK, MOME, Óbudai Egyetem, Soproni Egyetem, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala​


Tetszett a cikk?