Orderfox: a CNC-s társkereső

Egy jó és jó helyen elhelyezett hirdetés a legjobb tőke a jövőbeni üzleti siker szempontjából. Az orderfox.com oldal többek között ezt kínálja: egészen egyszerű, ingyenes és átlátható felületen hozza össze a CNC-iparág szereplőit egymással. A bővülő ügyfélkörrel rendelkező, egyre népszerűbb kereső mindig aktuális, minőségi, értékes cégkapcsolatokat ígér. De mi is az az Orderfox?

Az ORDERFOX a CNC-szakma vállalkozásai számára kínált, legnagyobb globális internetes platformot üzemelteti. Az orderfox.com tehát a CNC-szakma hálózata, amely intelligens szűrőfunkcióival gyorsan és egyszerűen összekapcsolja egymással a CNC-gyártókat és a beszerzőket. Ezáltal a hagyományos értékteremtő láncokkal összevetve jelentősen csökkenthetők az egyes ügyletek költségei, és a nagyobb kihasználtság révén növelhető a termelékenység.

A folyamatosan bővülő közösség tagjai ezzel a megoldással aktívan kezelhetik a digitális átalakulás folyamatát, és így sikerrel megfelelhetnek a fejlődő digitalizáció és Ipar 4.0 kihívásainak. Az orderfox.com azonban tudásmegosztó platformként is szolgál a szakma aktuális innovációi, technológiái és trendjei számára. 

A weboldalt a szerszámgépek, szoftverek és automatizálás területén szerzett, jelentős műszaki szaktudás, valamint a gyártóiparral és a vevői követelményekkel kapcsolatban szerzett, sokéves szakmai tapasztalat birtokában született meg 2017-ben. Az orderfox.com összes jellemzője és szolgáltatása ingyenes.

Az orderfox.com weboldalon új és használt gépek keresése, megtalálása és felkínálása egyszerű. Az ügyfeleket számos nyelvi változat segítségével saját nyelvükön szólítják meg és így is kommunikálnak velük. 2017. júniusa óta 25 nyelvet, egy globális CNC-szakmai vásár- és eseménynaptárt, a Tudás és trend funkciót, valamint az Autodesk Forge™ Viewert integráltak a dinamikusan növekvő platformba.

A CNC-gépek gyors keresése és vásárlása rendkívül könnyű. A részletes keresés és az intelligens szűrőfunkciók segítségével az orderfox.com-on minden egyes regisztrált tag egyszerűen és gyorsan megtalálja a megfelelő új vagy használt gépet. Az új gép börzén olyan szűrési funkciók állnak rendelkezésre, mint a fő- vagy alkategória (szerszám- és fémmegmunkáló vagy famegmunkáló gép, eszterga- vagy marógép stb.), géptípus, gyártó, vezérlés, ár, valamint ország, régió és még továbbiak is. A használtgép-börzén a szűrők kibővülnek az üzemórák számával és a gyártási évvel.

A tagok nem csak új és használt gépeket kereshetnek, hanem saját gépeiket is felkínálhatják. A fő- és alkategóriák mellett (szerszám- és fémmegmunkáló vagy famegmunkáló gépek, eszterga- vagy marógépek stb.) a szűrők között megtalálható a géptípus, gyártó, vezérlés és az árfekvés is. A hirdetményhez maximum 8 kép csatolható, ami biztosítja, hogy minden gépet tökéletesen be lehessen mutatni.

A fém- és fafeldolgozó ipar CNC-gyártóinak középpontjában a gép optimális kihasználtsága áll. A gyártók alacsony kihasználtság esetén gyorsan és kényelmesen találhatnak CNC-megbízásokat. A beszerzők számára az oldal egy sor kapcsolatot kínál akár a legszigorúbb minőségi követelmények esetén is – a sorozatgyártástól egészen a rendkívül specializált, hiánypótló termékek gyártásának szaktudásával rendelkező vállalatokig. 

A menüvezetésű felület leegyszerűsíti a megbízások elhelyezését, az anyag, ipar, technológia és sok más kategória szerinti szűrési funkcióhoz számos legördülőmenüs választási lehetőség áll rendelkezésre.

A magánszemélyek a platform bővítésével lehetőséget kapnak arra, hogy megbízásokat adjanak fel a CNC famegmunkálás területén. Emellett ajánlatot kérhetnek a professzionális CNC-gyártóktól egyéni bútor vagy fából készült egyéb alkatrészek gyártására és megrendelhetik azt.

A kulisszák mögött pedig már dolgoznak a gépbörze bővítésén: Finanszírozó és fuvarozó partnereket hívnának, hogy igény esetén közvetlenül lehessen neves partnerektől ajánlatokat beszerezni.


Tetszett a cikk?