Megújul a nagy múltú Incomac

Közel 44 éve, több mint 95 országban a faipari szárításban vezető Incomac megváltoztatja eddigi arculatát és stratégiáját.

2019. február 6-án az Incomac menedzsmentjét két új szakember vette át, Livio Toressan és Gino Santin Trevisóból. Az új, egyesített struktúra ellenére, dr. Paolo Presente – egykori alapító – továbbra is az irányítást fogja segíteni szaktudásával és tapasztalatával.

Számos új és fontos befektetésnek nézhetnek elébe az Incomac megújulási folyamata során, az eredményes fejlődés reményében. 

A belföldi és nemzetközi bővülés tekintetében, a cég nagy figyelmet fordít majd a termékek folyamatos innovációjára, valamint fő feladatának tartja majd a produktumok versenyképességének fenntartását és a ,,Made In Italy” cím értékének megőrzését. Az új globális kihívások tudatában az Incomac szándéka, hogy megszilárdítsa a széles körű jelenlétét mind a nemzeti, mind a nemzetközi piacokon.

Az Incomac menedzsmentje egy új márkaépítési folyamatba kezdett bele, melynek első jele, melyre nagy hangsúlyt fektettek, a logó újratervezése, amely most már új színeinek és formájának köszönhetően vonzóbb és modernebb lett. Az Incomac 1975 óta meghatározó történelme, tapasztalata és tudása most rendkívül képzett szakemberek által indul majd fejlődésnek. Elsősorban a műszaki és kereskedelmi személyzet megerősítésén dolgoznak majd.

Az INCOMAC által kínált szárítórendszerek széles választéka magában foglalja:

  • Hagyományos kamrák (ICD széria),
  • Direkt és indirekt gázüzemű kamrák (TAG széria),
  • Kondenzációs kamrák (MAC széria),
  • Viszkózus disszipációs kamrák (IDV széria),
  • Gőzölő kamrák (VAP széria),
  • Raklapszárítók és hőkezelők (PAL széria).

Mindezt kiegészíti a vásárlók egyedi igényeinek kielégítése, valamint a legváltozatosabb éghajlati és környezeti feltételek figyelembevétele.

JG-MAX BT.
6500 Baja, Grassalkovich u. 3.
info@jgmax.hu
www.jgmax.hu

(X)


Kapcsolódó dokumentum:


a-nagy-multtal-es-tradiciokkal-rendelkezo-olasz-incomac-megujul


Tetszett a cikk?