A Wood-Mizer bemutatja az MS300 asztali fűrészt

Az MS300 asztali fűrész praktikus eszköz a famegmunkáláshoz a kis amatőr műhelyekben, és a nagy professzionális faipari vállalatoknál is. Ez egy kompakt és megbízható gép, amely minőségi anyagokból készül, és elcsúsztatható asztallal van felszerelve a vágási pontosság növelése érdekében. Az MS300 asztali fűrésszel különféle fatermékeket állíthat elő, mint például belsőépítészeti termékeket, bútorelemeket, padló deszkákat, táblákat, léceket és még sok minden mást.

Az MS300 öntöttvas munkaasztallal és széles elcsúsztatható asztallal rendelkezik a nagy pontosságú és konzisztens vágás érdekében. A szilárd öntöttvas talpazat biztosítja a stabilitást és a rezgéscsillapítást. Az elcsúsztatható asztal acél golyóscsapágyakon mozog a sima és könnyű anyagadagolás érdekében. Könnyedén beállíthatja a vágási magasságot, valamint a fűrészlap dőlésszögét.

Az MS300 90 fokos szögben, maximum 100 mm magasságban képes a faanyagot vágni. 45 fokos szögben a maximális anyagvastagság 65 mm-re csökken.

Az anyag munkafelületének bővítéséhez az elcsúsztatható asztalt egy 500 mm x 360 mm-es oldalsó polccal lehet megnövelni, a munkaasztalt pedig 520 mm-rel hosszabbíthatja meg. Ezenkívül az MS300 egy másik, 900 mm x 440 mm-es munkaasztal-hosszabbítással is felszerelhető, amely lehetővé teszi a nagyobb anyagok vágását.

Az asztali fűrész két vezetőrúddal rendelkezik a kényelmes anyagmozgatás érdekében vágás közben. A mikro beállító gombbal ellátott párhuzamos deszka oldallap 0,1 mm-ig pontos méréseket tesz lehetővé, a merőleges csúszósín pedig a fűrészelési szög beállítását teszi lehetővé az asztal mindkét oldalán. A fel/le és oldalra állítás esetében a mozgatható SUVA szalagvédő garantálja a kezelő biztonságát vágás közben. 

Az asztali fűrész szabványos 3 kW-os villanymotorral és 315 mm átmérőjű körfűrészlappal van felszerelve. Javasoljuk a Wood-Mizer fűrészlapok használatát, amelyeket a Wood-Mizer TOOLS katalógusából választhat ki, a feldolgozott anyag specifikációinak megfelelően. A fűrészlap 4500 ford./perc forgási sebességével a végtermék felülete sima és esztétikus lesz.

Az MS300 két fűrészporgyűjtő nyílással rendelkezik – az első 100 mm átmérőjű, a másik pedig a SUVA fűrészlapvédő alatt található, 50 mm-es átmérővel. A fűrészpor eltávolítására szolgáló gyűjtőnyílások lehetővé teszik a munkahely tisztán tartását. A lehető leghatékonyabb fűrészporelszíváshoz a Wood-Mizer elszívó rendszerek használatát javasoljuk.  

Az MS300 egyik leghasznosabb tartozéka a rögzítő, amely rögzíti és gyorsan elengedi az anyagot az elcsúsztatható asztal felé, hogy megakadályozza az anyag véletlenszerű elmozdulását.

Fő jellemzők:

  1. A fűrészelési szög 0-45 fok között állítható
  2. A párhuzamos vezetőléc 0,1 mm-es pontossággal állítható
  3. Merőleges vezetőléc szögállítással a munkapad mindkét oldalán
  4. SUVA fűrészlap védő a körfűrészlaphoz
  5. 1400 mm hosszú stabil elcsúsztatható asztal
  6. Öntöttvas munkapad a pontosabb munkavégzés és a rezgéscsillapítás érdekében
  7. Oldalsó polc az elcsúsztatható asztalon a szélesebb munkafelülethez
  8. 520 mm hosszú munkaasztal hosszabbító

 

További információért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi Wood-Mizer képviselőjével.  

WOODMIZER HUNGARY K.F.T.
Szonyi ut 67.
2921, Komarom
+36 3 434 6255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu

 


Tetszett a cikk?