Fedezze fel az új Wood-Mizer LT20START fűrészgépet!

A Wood-Mizer LT20START újradefiniálja a fejlett technológiájú, teljesen hidraulikus fűrészgép fogalmát, s vonzó árának köszönhetően a széles közönség számára elérhetővé teszi azt. Ez a modell alapkiépítésben teljes hidraulika rendszerrel készül, amely biztosítja a könnyű és gyors rönkkezelést, az automatikus magasságbeállító berendezés pedig a kezelő hatékonyságát fokozza.

Az LT20START modell lehetővé teszi akár 80 cm átmérőjű és 6,1 m hosszúságú rönkök precíz fűrészelését. Az LT20START hidraulikus rendszerének része három oldaltámasz, egy középső lefogató, egy forgató asztal, két szintező görgő és a beemelő karok. A hidraulikus funkciókat a felhasználó áttekinthető karokkal kezeli, ami hatékony munkát tesz lehetővé, s csökkenti a deszkák vagy gerendák gyártásához szükséges időt. Az opcionális 1,8 m, 3,6 m vagy 7,2 m-es munkapad hosszabbítók lehetővé teszik hosszabb rönkök fűrészelését a géppel, ezzel a fűrészgép alkalmazási körét bővítve, s új üzleti lehetőségeket nyitva meg.

Az LT20START fűrészgép SW10 Setworks ergonomikus vezérlő panelje automatikusan beállítja a vágási magasságot, így nincs szükség kézi számításra és beállításra. A 11 kW-os villanymotor elegendő teljesítményt biztosít a puha- és keményfák feldolgozásához is.

Az LT20START fűrészgép háncsolóval is kiegészíthető. Ez a berendezés előre bevágja a kérget, így nemcsak a fűrészlap élettartamát növeli, hanem a vágások pontosságát és minőségét is javítja.

A 4010 mm hosszú és 32–35 mm széles eredeti Wood-Mizer fűrészlap páratlan vágási hatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít, s ezzel az LT20START ideális azon fűrészüzemek számára, amelyek célja a maximális hatékonyság és a minimális üzemeltetési költség.

Az LT20START fűrészgép befektetés a hatékonyság és megbízhatóság érdekében. Fedezze fel, hogyan forradalmasítja a fafeldolgozást az LT20START, s hogyan járul hozzá vállalkozása növekedéséhez.

LÁSD A WOOD-MIZER AKTUÁLIS AKCIÓIT

Még mindig fontolgatja? Látogasson el a hivatalos honlapunkra, vagy vegye fel a kapcsolatot a Wood-Mizer helyi képviselőjével, hogy többet tudhasson meg a választékunkról.


WOODMIZER HUNGARY K.F.T.

2921 Komarom, Szőnyi út 67.
+36 3 434 6255
+36 20 915 9463
woodmizer@woodmizer.hu
www.woodmizer.hu


Tetszett a cikk?