A teljesség igénye

Kedvező ár-érték arány: 600, G460

A kínálat két új tagja kompakt felépítéssel, jó ár-érték aránnyal kisüzemek számára is előnyös megoldás. Főként azért, mert úgymond „komplett” élzárásra képes, vagyis rendelkezik minden olyan egységgel, amely a minőségi élzáráshoz szükséges. Ilyen például a rádiuszmaró, a citlingegység és a polírozóegység. A berendezést összekapcsolva az ERM 1050 saroklegömbölyítővel, precíz, termelékeny munka valósítható meg. Élzáró anyagok 3 mm-ig hordhatók fel a géppel. A két gép közötti különbség annyiból áll, hogy a G460-as berendezést egy fugolóegységgel látták el. Két egymással szemben forgó gyémántlapkás spirálmaró
biztosítja éllezárás előtt az él előkészítését, lemarva a szabásnál esetlegesen előforduló egyenetlenségeket, elővágónyomokat. Különösen laminált lapoknál szavatolja a fugolóegység az abszolút kipattogzásmentes élmegmunkálást.

Kiemelkedő teljesítmény: G580
A G580-as berendezés már a nagyobb teljesítményosztály tagja, csupán a Perfect 610 és Perfect 710 előzi meg. A készülék 0,4–5 mm-ig alkalmas élfólia, pvc vagy akár élfa felragasztására. Kialakításánál fogva kisméretű munkadarabok (140 x 70 mm) élzárását is biztonsággal elvégzi. A szokásos gépegységek mellett ezt a berendezést is felszerelték fugolóegységgel, valamint élgömbölyítő aggregáttal. Alkalmazása 8 mm-től akár 60 mm-es lapvastagságig lehetséges.

 

 

 

 

 


Felder-Group Hungária Kft.
8330 Sümeg, Eitner u.
Tel.: 87/510-770
www.felder.hu
 


Tetszett a cikk?