Az új Festool OF 1010 R felsőmaró

A MARÁSNÁL ELSŐSORBAN A PRECIZITÁS SZÁMÍT

A marásnál a precizitás a legfontosabb, és pontosan ezt éri el az új felsőmaró a kétoldalas oszloprögzítés révén elcsavarodásmentes vezetéssel, valamint a marófejre való szabad rálátással. A marótalp két vezetőoszlopa egyszerre rögzíthető a két oldalon. Az eredmény: elcsavarodásmentes marás optimális marási eredménnyel. A nehézkes és időrabló utómunka így már a múlté. A precíz marásról emellett a jól belátható munkaterület gondoskodik az OF 1010 R felsőmarónál, hiszen szabad rálátást enged a marószerszámra.

TELJESEN EGYSZERŰEN: FINOMBEÁLLÍTÁS ÉS MARÓFEJCSERE

A precizitáshoz döntő mértékben hozzájárul az egyszerűen kezelhető mélységállítás is: a marásmélység nagyobb ráfordítás nélkül, pillanatok alatt beállítható az OF 1010 R felsőmarón, és az állítókerékkel fokozatmentesen, 1/10 mm pontossággal elvégezhető a finombeállítás. A Festool átfogó marószerszám-kínálatáról ismert, hiszen minden alkalmazáshoz van egy optimális maró. A befogópatron körüli munkaterület nyitott kialakítású, így jól hozzáférhető, ezért rekordgyorsasággal és biztonságosan elvégezhető a marófejcsere.

EGÉSZSÉGES ÉS ERGONOMIKUS KÖNNYEDSÉG

Az új felsőmaró kifejlesztése során a precizitás mellett az egészséges és ergonomikus munkavégzés is a középpontban állt. A kompakt felépítés, a csekély tömeg és az ergonomikus nyeles fogantyú révén az új felsőmaró különösen jól kézre áll, biztonságosan és kényelmesen vezethető. Emellett az egyedülálló forgácsfogó közvetlenül a marószerszámnál, illetve a mobil elszívóval együtt tiszta és egészséges munkavégzést biztosít az élmaráshoz. A bajonettzár segítségével az új felsőmaró egyszerűen és biztonságosan összekapcsolható a D 27 és D 36 elszívótömlőkkel.

Az új felsőmaró kifejlesztése során a precizitás mellett az egészséges és ergonomikus munkavégzés is a középpontban állt.

RENDSZERBEN SOKOLDALÚ

Aki jó minőséget szeretne, annak nem szabad kompromisszumot kötnie. Ezért a Festool a maráshoz is összehangolt, sokoldalú és hatékony rendszert kínál: gépeket, marószerszámokat és tartozékokat egy kézből. A rendszertartozékok széles választékával az alkalmazás lehetőségei szinte korlátlanok: marószerszámok, marósablonok, LR 32-es lyuksorrendszer, vezetősínek és VS 600 csapozósablon áll rendelkezésre.

 

Az új OF 1010 R felsőmaró ősztől kapható a szakkereskedésekben. További információkat a www.festool.hu címen talál.

A cikk a Magyar Asztalos 2021. júliusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 
https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


az-uj-festool-of-1010-r-felsomaro


Tetszett a cikk?