A szakma ott lesz – és Ön?

Aki elmulasztja idén a lehetőségét, hogy kínálatával jelen legyen Kőbányán a 2016. április 6-10. között a Hungexpo vásárvárosban tartott Ligno Novum kiállításon, annak csak két év múlva lesz alkalma pótolni azt. Ám ki tudja, két év alatt mennyit változik a piac?

Egy magára valamit is adó szakmai szereplő aligha engedheti meg magának, hogy ne éljen a faipari szakmai találkozókon való megjelenés lehetőségével. A Ligno Novum Magyarország kiemelt faipari fóruma, találkozóhelye, amelyen nemcsak az asztalosok, faipari szakemberek, de maguk a gépeket, szerszámokat forgalmazó vállalkozások munkatársai is speciális szakismerethez juthatnak, s találkozva a szakma kiválóságaival gyarapíthatják ismereteiket.

Több száz, faipari szakmákat tanuló fiatallal is találkozhatnak a kiállításon, hiszen az országos tanulmányi versenyen induló 46 csapat 3-3 fővel valamint összesen 25 felkészítő tanárral lesz jelen. Több iskola jelezte, hogy versenycsapatukat az egész osztály elkíséri, így már a Ligno Novum nyitónapján számos fiatal, jövőbeli szakember tesz látogatást a szakmai bemutatón.


Tetszett a cikk?