Változatos programok a Ligno Novumon

2016. április 6.: A faipari szakképzés napja – Aligha kell bizonygatni, hogy egy szakma jövője annak oktatásán, továbbá a fiatalokon múlik. Ha faipari vállalkozása van, ez a legjobb alkalom, hogy kapcsolatba lépjen a legmotiváltabb, legfelkészültebb tanulókkal, illetve az őket képző szaktanárokkal.

 

2016. április 7.: Faipari szövetségek napja – Ezt a napot az asztalos- és faipari szakmai szervezetek, szövetségek napjának tervezzük. Délelőtt a kormányzat képviselőinek előadásait hallgathatják meg az érdeklődők, de itt mutatjuk be a két szövetség (OAFSZ és MBFSZ) és az XMEDITOR által kezdeményezett országos pályaorientációs kampányt, az úgynevezett „Facsemete programot”, amit a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is támogat.

 

2016. április 8.: Szakmai konferenciák napja – A Ligno Novum mindig is gazdag volt olyan kísérőprogramokban, melyek akár önállóan is felkeltik a szakma érdeklődését. Most is tervezünk ilyeneket, így például az Enterprise communications a faipari megmunkálás automatizálásáról tart előadást, ráadásul ezen a napon rendezzük meg az Épületasztalos konferenciát is.


A kiállításra történő regisztrációról március folyamán jelentkezünk bővebb információval.


Tetszett a cikk?