A TÖKÉLETES FELÜLETRE KONCENTRÁLVA

A kínálat egyik gerince a Polishstyl lengyel gyártmányú kefés csiszoló-polírozó szerszámok, melyek az üzemben megtalálható  minden rendszerrel kompatibilisek. Majd’ mindenhol alkalmazhatóak – ahol van sűrített levegő – a cég egy-, illetve kétkezes pneumatikus kézi csiszolószerszámai. Kis méret és könnyű felépítés jellemzi ezeket az eszközöket, miáltal  szinte az összes bonyolult csiszolási feladat gazdaságosan elvégezhető. A kefés csiszolókorongoknak természetesen létezik  csiszológépek tengelyeire fűzhető kivitele is a nagyobb csiszolási teljesítményt igénylő megmunkálásokhoz.

A kiállítási stand másik érdekessége volt az olasz Val.Mec gépgyártó cég koptató, öregbítő gépei, amelyek tulajdonképpen  többtengelyes speciális kefés csiszolóberendezések. A különböző méretben elérhető gépekkel egyrészt strukturált,  öregbített, rusztikus felületek alakíthatóak ki könnyedén, másrészt – köszönhetően a fokozatmentes fordulatszabályozásnak – akár hagyományos csiszolásra, polírozásra is alkalmasak.

Újdonság volt a standon a régi ismerős, a német König cég felületjavító, hibajavító, tömítő, restauráló anyagai, amelyek nagy  segítséget tudnak nyújtani akár bútorfelületek, épületasztalos-szerkezetek, akár más fa- vagy mesterséges felületek gyors és gazdaságos javításában. A König széles kínálatából a különféle színárnyalatok kikeverésére alkalmas kemény viaszoktól  kezdve a ködmentesen száradó lakjavító spray-ig mind beszerezhetőek a Kálmán Kft-nél.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-aprilis-15-18


Tetszett a cikk?