TÖBBFUNKCIÓS ÁLLVÁNYRENDSZEREK A HATÉKONY RAKTÁROZÁSÉRT

A Ligno Novumon számtalan nemzetközi hátterű cég képviseltette magát, a kerpeni központú OHRA Regalanlagen GmbH állványrendszereket mutatott be a látogatóknak. A cég európai szinten piacvezető a karos állványrendszerek területén, így például a raktári folyamatok optimalizálása vagy a raktárfelület jobb kihasználtsága kapcsán tudott hasznos tanácsokkal szolgálni a kiállításra érkező szakemberek számára.

A cég polcainak valamennyi tartóeleme tömör falú, melegen hengerelt acélból készült. . A stabil szerkezet nagy raktározási magasságokat, valamint keskeny építésmódot és így magas felületkihasználást tesz lehetővé. Az OHRA karos állványainak további különlegessége a rugalmasság: a tartókarok 100 milliméteres raszterben vannak a tartóelemekbe akasztva, csavarozás vagy hegesztés nélkül. A karok így szerszámok nélkül állíthatóak – az állványokat gyorsan az új adottságokhoz lehet igazítani.

A cég a még nagyobb hatékonyság érdekében kifejlesztette többek között az önbiztosító, beakasztható konzolos kart, amely ma minden karos állványrendszer mércéje. Ez ütődések esetén kitér, így nem okoz kárt a tárolt árucikkekben.

www.ohra.hu


Tetszett a cikk?