Dobogós helyezések a woodholznak!!

Minél előbb van a listában az adott honlap, annál értékesebb és annál biztosabb, hogy a látogatók megnézik az ott található tartalmakat. A legértékesebb az első tíz pozíció a listában, így mindenki oda törekszik, de nem mindenlinek sikerül.

Az októberben indult - tehát fiatal - woodholz portál ma már komoly teljesítményekkel büszkélkedhet, hiszen 2009. januárban napi látogatottságunk 1200 fő felett jár, az elmúlt 30 napban több mint 30.000 látogatást regisztráltunk a honlapon. A nálunk járt látogatók több mint 300.000-szer tekintettek meg oldalakat, apróhírdetéseket az oldalon és a visszajelzések alapján elmondható, hogy komoly üzletek is köttettek az elmúlt időszakban. A honlap keresőkben produkált találati poziciója is folyamatosan nő - természetesen fejlesztjük is ezen a téren - számos kulcsszóra (például: fürészáru, kőris fűrészáru, bükk fűrészáru, faipari marógép  ) már ma is az előkelő első oldal találati poziciói között szerepel a honlap.

A woodholz.eu faipari apróhirdetési portál "page rank" értéke a fejlesztések első felében a kiválónak számító 5-ös lett. Akinek ez az eredmény nem sokat mond, annak fontos tudni, hogy a sokkal régebbi vatera.hu apróhirdetési oldal jelenlegi "Page rank" értéke is 5. Ez az eredmény, azért jó a hirdetőinknek, hiszen így a hirdetések könnyebben megtalálhatóak az interneten. A bannert bérlő partnereink pedig saját oldalaik hatásosságát is növelni tudják az oldalról kimenő link miatt, mivel minél jobb "PR" értékkel rendelkező oldaról megy át link a cég saját weblapjára, annál jobb lesz a céges honlap keresőkben való megtalálhatósága.

Természetesen a honlap fejlesztése itt nem áll meg, ez csupán egy részeredmény, bár szívünknek nagyon kedves. Egyrészről további kulcsszavakra is folyamatosan optimalizáljuk a portált, másrészről a honlap fejlesztésének fontos lépcsői következnek tavasszal és a nemzetközi ismertségére is további energiákat fogunk a közeljövőben szentelni.

Hőbör Tamás


Tetszett a cikk?