Iroda és gardrób adatbázissal bővült a PIPER

A „Gardrób csomagAz Iroda és a Gardrób csomag a Konyhához hasonlóan egy bőséges, általános adatbázissal rendelkezik, amit minden fel használó szabadon, saját igényei szerint alakíthat. A z Irodánál hagyományos irodabútorokon, szekrényeken, konténereken kívül speciális asztalformák is megtalálhatók, melyek tetszés szerint kombinálhatók. A csatolások adta lehetőségek kihasználásával olyan komplett asztalrendszereket lehet kialakítani, amelyek a későbbiekben, a térben együtt mozgathatók és forgathatók a kiegészítő tárgyaikkal együtt.
Kifejlesztettünk egy új színbeállítási lehetőséget. Ez első sorban a kiegészítő tárgyak (szék, asztal, képek stb.) textúrájának gyors, egyszerű és nagyon változatos beállításait teszi lehetővé. Ezt természetesen a konyhai kiegészítőkre is alkalmaztuk, ami lényegesen látványosabb megjelenítést eredményez.
Egyre többen foglalkoznak gardróbelemek forgalmazásával, illetve konkrét gardróbok készítésével. Ez magával hozza az igényt a látványtervekre, ami jelentősen megkönnyíti az eladást, és a vevő részére a széles választékból a megfelelő anyagok kiválasztását. A GARDRÓB kidolgozása során is több újAz irodákban használatos bútorok, szekrények, konténerek és ki egészítők mellett speciális asztalformák is megtalálhatók az „Iroda csomag technikai megoldás született, elsősorban a csatolások alkalmazásával.
Az alapkoncepciónk továbbra is az volt, hogy a berendezés összeállítása minél egyszerűbb legyen, és emellett a lehető legprecízebben és a legváltozatosabban lehessen a részleteket beállítani. Ennek egyik kulcsa a méretrendszer, ami különböző technikai megoldásokat és a bútorok méreteinek szabad be állítását kínálja fel. A másik kulcs a csatolás. Ez a különböző alkatrészek és kiegészítő tárgyak egymáshoz kötését jelenti. Ez a berendezést rendkívüli módon meggyorsítja.

- A Gardrób rendszer nagyon könnyen kezelhető.
- Az apró részletekig minden beállítható.
- 4 felső és alsó megoldást, 8 különböző oldalmegoldást kínál akár oldalanként külön-külön.
- A látványban is kihúzható vasalatok.
- Tolóajtók nagy választéka (rattan és háncs anyagok, üvegek, türkök stb.)
- Egy ajtón belül akár 4 különböző betét, szabadon állítható méretekkel.
- Egyszerűen kezelhető kiegészítő tárgyak (ruhadarabok, Igazán látványos akkor lesz a terv, ha be is tudunk pakolni a szekrénybe, ruhákat, cipőket, dobozokat stb.cipők, textilek, dobozok stb.)

A program egy nagyon látványos új szolgáltatással bővült, az animációval, aminek alkalmazásával pl. egy gardrób szekrényt filmszerűen megnézhetünk használat közben. Pl. az egyik tolóajtó finoman elgördül, majd a vasalat a ruhákkal együtt kihúzódik, azután visszamegy, az ajtó becsukódik, és ez folytatódhat a többi tolóajtónál, fiókoknál stb., ráadásul még közben szabadon forgathatjuk a teret, ráközelíthetünk, mozoghatunk. Könnyen, látványosan, praktikusan bemutatható egy gardróbszekrény működése, ill. leellenőrizhető, hogy funkcionálisan is megfelel-e az igényeknek. Mindennek a menetét természetesen a felhasználó nagyon egyszerűen maga állíthatja be.

A két kiegészítő részt most kedvezményes bevezető áron megkaphatják nettó 45 000 forintért, Az átgondolt méretrendszer különféle technikai megoldások alkalmazását Is lehe tővé tesziami mellé a régi felhasználóinknak biztosítjuk az továbbfejlesztett alapszoftvert is.

PIPER Kft.
www.piper.hu, 2083 Solymár, Hősök utca 33/d.
 


Tetszett a cikk?