Tegye termékét korszerűvé és kelendővé!

A gyártót, a tervezőt, a forgalmazót tehát egymásnak ellentmondó igények teszik próbára az értékesítésben. A nagy cégek a biztonság, a gyorsaság, a jó dokumentálás követelményét úgy teljesítik, hogy az egyediségben engednek: egyediség helyett választékot nyújtanak. Ez az út a kis- és középvállalkozások számára nem járható - más megoldást kell keresniük.

Ebben a cikkben hírt adunk a termékegyedítésről. E műszó egy sajátos eszközrendszerrel támogatott eljárást takar. A termékegyedítés alkalmas arra, hogy bármely - egyébként egyedileg kezelhető - termék számára tervezőfelületet kínáljon; biztosítsa a gyártás-előkészítést; megfelelő prezentációs és dokumentációs hátteret nyújtson. Az eljárás informatikai rendszere egy Solid Works CAD-programot és egy Oracle adatkezelőt hajt meg - ezek az eszközök biztosítják a rajzi és az elemzési hátteret.

A termékegyedítés körébe lépő vállalkozásokat terméktervezési, gyártás-előkészítési szolgáltatások, valamint marketing- és értékesítési támogatások várják. A termékegyedítés szakmai referenciáját a www.cerasus.hu honlap nyújtja a Tisztelt Olvasó számára.

Fontos információ, hogy a termékegyedítésben nemcsak bútorokkal foglalkozunk! A mellékelt képek - épp csak érzékeltetve - mutatják a lényeget: hogy ez az eljárás az építészet és a belsőépítészet termékeinek széles körében alkalmazható.

A termékegyedítés egy olyan magyar eljárás, amelynek létrejöttét a MAG Zrt. által kezelt kutatás-fejlesztési pályázati források segítették és segítik. A pályázati munka úgy halad előre, hogy az újonnan belépő kivitelezők, illetve termékek érdekében új pályázatokat írunk. A rendelkezésre álló források lehetővé teszik, hogy a pályázatképes vállalkozások befektetései rövid időn belül megtérülhessenek, és az új termékek beléphessenek a professzionális egyediség piacára.

Piaci munkánkat nagymértékben segíti a jó dokumentálhatóság és a gyors tervezhetőség. A termékegyedítés körébe lépők marketingtámogatást vehetnek igénybe. Ez kiterjedhet a honlapon keresztül történő ismertetésre és a mintatermi megjelenésre is.

A termékegyedítési eljárás ismertetésére és a rendszerbe lépés lehetőségeinek bemutatására országos konferenciát szervezünk. Kérem a Tisztelt Olvasót, hogy érdeklődése esetén küldje meg adatait az stb@cerasus.hu e-mail címre.
 


Somogyi Tibor
www.cerasus.hu


Beszállító partnereket keresünk!


A CERASUS márka kiszélesíti tevékenyégét az építészet és a belsőépítészet számos terméke felé.
Várjuk olyan partnerek jelentkezését, akik egy-egy termék vagy termékcsalád biztosításához megfelelő háttérrel rendelkeznek.

Bemutatkozó levelét az stb@cerasus.hu e-mail címre várjuk.


Tetszett a cikk?