Fürdőszobát is a PIPER látványtervező programmal

A fürdőszoba-adatbázis készítésekor arra törekedtünk, hogy a felhasználó minél gazdagabb készletből választhasson.
Tudva, hogy a piaci kínálat szinte végtelen, nagyon sokrétű és állandóan változó, mi a különböző stílusok tipikus elemeit készítettük el: bútorok, mosdókagylók, kádak, zuhanyfülkék, csaptelepek, WC, bidé, tükrök, lámpák, egyéb kiegészítők stb. Ezek színeikben, méreteikben, arányaikban tetszés szerint változtathatók.
Természetesen, mint a PIPER-ben korábban is, a felhasználó a készen kapott elemeket meg is változtathatja, sőt újakat is létrehozhat igénye szerint.

Szekrények

A bútoroknál új csoport került kidolgozásra, a mosdós szekrény, két alapváltozatban. Egyik a beépíthető mosdókhoz íves vagy egyenes blendével, a másik a ráépíthető mosdókhoz.
Ezek a szekrénytervek is gyártásra alkalmas információkat tartalmaznak, és a méretrendszerben paramétereik tág határok között állíthatók.
Újdonságként szerepelnek még a bútoroknál az üvegpolcos szekrények, választható belső világítással.
Természetesen a fürdőszoba tervezésénél is bármelyik meglévő elemet (konyha, iroda, gardrób) fel lehet használni.
Készült továbbá egy dizájnelemcsoport. Ez különböző, beállítható vastagságú lapokból, lábakból áll, melyek rugalmas kombinációit a modern, minimál bútorok egyszerű összeállításához ajánljuk.

Kiegészítők

Nagy választékban kínálunk tükröket, tükrös szekrényeket, valamint fa- és üvegpolcokat.
18 mosdókagyló alaptípus áll rendelkezésre: 2 szabadon álló, melyekhez szifontakaró csatolható; 4 beépíthető, amelyből 3-nak dupla megoldása is van; 7 ráépíthető és 2 munkalapba építhető.
9-féle fürdőkád van: hagyományos formájú, sarokkád, beépíthető, lábakon álló stb. Ezekből 6 megjeleníthető masszázsfúvókákkal is.
Készíthetünk épített zuhanyt egyszerű zuhanyrózsával vagy zuhanypanellel, de alkalmazhatunk szögletes vagy kerekített zuhanykabint, vagy komplett masszázskabint.
A WC- és a bidéválaszték a hagyományos, gömbölyded és modern, szögletes formától a lábon álló és a falra szerelhető verziókig terjed.
Mindezekhez három alapstílusú: klasszikus, hagyományos vagy modern (dizájn) csaptelepek közül választhatunk. A kiegészítők között találunk különböző fajta törülközőtartókat, törülközőt, fogmosó poharat, fogkefét, wc-papír-tartót, wc-kefét, pipereeszközöket, fürdőszoba- szőnyeget, polcokat stb.

Csempe, fal

Az igényeknek megfelelően jelentősen bővült a csempekínálat, ami az alapprogram használóinak is ingyen rendelkezésére áll. Több mint 500-féle csempe és mozaik közül lehet választani, ami kiegészül még 130-féle díszítőcsík motívummal. A választás megkönnyítése érdekében a csempéket szín és méret alapján is lehet szűrni. Újdonság még, hogy a fuga színe külön állítható.
Bővült a falszínek és tapéták választéka is, és közvetlenül alkalmazhatunk már a falra csempét, téglát, követ vagy parkettát is. A fürdőszoba-kiegészítő adatbázis megrendelhető 30 000 Ft nettó áron.


PIPER Kft.
2083 Solymár, Hősök utca 33/d
Tel.: 26/361-347.
E-mail: piper@piper.hu,
www.piper.hu


Tetszett a cikk?