Weblapépítés szakmai szemmel

Konkrét példákat elemezve elmondható, hogy számos a 2000-es évek elején még jól működő bútorviszonteladói hálózat ma már nem termel forgalmat a bútorgyártónak, változtatni kellett. A bútorgyártó megépített egy weboldalt budapesti bemutatótermi támogatással. Az új modell működött, de folyamatos a küzdelem a látogatókért, az ajánlatkérőkért immár a digitális térben. De miért nem találja meg a vevő a weboldalunkat? Ha megtalálja, miért nem kér ajánlatot, miért nem vásárol? Fizessek a googlenak komoly összegeket, hogy engem találjanak meg, vagy inkább a facebookot “támogassam” anyagilag, hogy nálam vásároljon a netet használó vevő?
Rengeteg kérdés van egy webes honlap megépítését megelőzően, és minden apróság befolyásolja a honlap hatékonyságát és a mögötte lévő vállalkozás sikerét.
De további nehézség az is, hogy egy honlap, egy itt alkalmazott szoftver-megoldás viszonylag gyorsan amortizálodhat. Ami hétfőn még hatékonynak számított, az lehet hogy kedden - egy újabb szoftver megoldásnak, egy újabb technológiának köszönhetően - már csak második a vásárlóért folytatott versenyben. A weblap soha sincs kész teljesen, folyamatosan figyelni kell a virtuális tér változásait és rögtön el kell végezni az utánhangolást. És természetesen mindent meg kell mérni, ki kell számítani és csak azért szabad pénzt adni, legyen az grafikailag bármennyire is kidolgozott, ami ténylegesen segíti a profittermelést.

Mi az X-Meditor Kft-nél már számos, szakmához kötődő honlapon vagyunk túl. Első honlapunkat a 90-es évek végén hoztuk létre és azóta is folyamatosan, több nagyforgalmú honlapot építettünk és üzemeltetünk. Nemcsak az építés örömét tapasztaltuk meg, hanem a működtetés gyötrelmein is túl vagyunk. Tudjuk, hogy olyan honlapot kell építenünk, amelyet könnyű használni, könnyű feltölteni, biztonságos, átlátható és felhasználóbarát. Emellett magának a honlapnak és a kapcsolódó megoldásoknak biztosítania kell a honlap látogatottságát a potenciális vásárlókat, érdeklődőket.
Néhány honlap megoldásunk:


Webes csapatunk további nagy előnye, hogy az országban egyedülállóként a weblapépítésen túl a szakmában is nagy biztonsággal eligazodunk. Legyen szó bútorgyártásról, bútorkereskedelemről, épületasztalos-iparról, asztalosiparról, kereskedelmi, beszállítói tevékenységről, mérnökökből, közgazdászokból, grafikusokból, webfejlesztőkből álló csapatunk professzionális megoldást kínál.

Ha nem elégedett honlapja teljesítményével, több látogatót szeretne, új honlapot készíttetne, vagy csak szakmai tanácsra van szüksége honlapépítés, átalakítás előtt, forduljon hozzánk bizalommal!

Reiner Éva
X-Meditor Kft.
webfejlesztes@faipar.hu
06/96-618-071


Tetszett a cikk?