Ingyenes Piper 3D bemutató!

Legyen Önnek is több megrendelése kevesebb munkával!

A Piper 3D egy komplex, mégis könnyen kezelhető és felhasználóbarát látványtervező és gyártás-előkészítő program.

Segítségével fantasztikus látványterveket, méretezett rajzokat, elemlistát és árajánlatot is készíthet. A vevők meggyőzése könnyebben fog menni, mint gondolná.

A Piper 3D-vel akár egy kávészünetnyi idő alatt berendezheti a kívánt helyiséget, élethű látványtervet készíthet róla, pontos árajánlatot adhat, és ha gyártással is foglalkozik, megkaphatja a teljes alkatrészlistát, műhelyrajzokat, optimalizált szabástérképet is.

Hogy ez mit jelent? Röviden azt, hogy a Piper 3D látványterveivel könnyebben leveheti vevőit a lábukról, így több megrendelésre tehet szert, majd az automatizált gyártás-előkészítésnek köszönhetően akár napokkal hamarabb teljesítheti a megrendelést.

Ön még kézzel rajzol? Úgy érzi, hogy tervezőprogramja megtanulásához diploma kell? Nem hiszi, hogy egy nap számolgatás helyett egy pillanat alatt teljes gyártás-előkészítést és árajánlatot lehet készíteni?

Ha nem készít jó látványterveket, vevőket veszít. Ha magának számolja az anyagköltséget, rengeteg időt veszít, nem beszélve a tévedési lehetőségről. Hamarabb behozza az árát, mint gondolja.

Tegyen minket próbára, és minden kétségét eloszlatjuk! Jelentkezzen egy személyes, ingyenes bemutatóra a Piper 3D, az első számú magyar tervezőprogram gyártójánál.

Böszörményi Andrea
06-70/314-3532
piper@piper.hu
www.piper.hu


Tetszett a cikk?