Tartsa kézben a vásári forgatagot!

KIÁLLÍTÓK ÉS TERMÉKEK

Írja be a keresőbe a kívánt kiállító nevét, és kiválasztva a megfelelő találatot, hozzáadhatja azt a megtekintésre szánt cégek listájához, valamint a stand számát a kedvencek közé sorolhatja a kiállítási alaprajzon.

CSARNOKOK

Úgy érzi, elveszik a vásári forgatagban? A dinamikusan integrált alaprajz gondoskodik róla, hogy megtalálja a kívánt közlekedési utakat a Holz-Handwerk csarnokai között, a nürnbergi kiállítási komplexum egész területén.

ELŐADÁSOK, ESEMÉNYEK

A kiállítás ideje alatt lévő összes előadás, valamint esemény nevét, helyszínét megtalálja a programok között, melyek közül a fontosakat szintén elmentheti a kedvencek közé.

IDŐPONTOK

Szükség van emlékeztetőre? A kívánt kiállítási eseményt irányítsa át az okostelefon naptár funkciójába, és az adott időponthoz máris hozzárendelhet emlékeztetőt.

BEJELENTKEZÉS BÁRHONNAN

Csupán egyszer kell regisztrálnia a Holz-Handwerk honlapján, az ott használt bejelentkezési adatait a mobilalkalmazásnál is használhatja, 
és a már összeállított listáját behívhatja vele az összes eszközére.

VISSZATALÁL AZ AUTÓJÁHOZ

Miután leparkolt, rögzítse autója pontos helyét az alkalmazásban lévő GPS segítségével. Ezek után könnyedén visszatalál majd a parkolási helyszínre. A fotó és a megjegyzés funkciók  további segítséget nyújthatnak a tájékozódásban.

ÉRTESÍTÉSEK – IDŐBEN

Minden tájékoztatást, változásokról szóló információt megkap, ami az összeállított listájában szereplő kiállítót, eseményt érinti. Ezen kívül, 
ha szeretné, egy belső üzenetküldő hálózat segítségével üzeneteket fogadhat Bluetooth-on keresztül.

OFFLINE ELÉRHETŐSÉG

A Holz-Handwerk alkalmazás tartalmát bármikor elérheti – még akkor is, ha nincs internetközelben.

RENDSZERES FRISSÍTÉS

Ne maradjon le egyetlen fontos dologról sem! Az alkalmazás folyamatosan frissül, így mindig tisztában lehet a legújabb fejlesztésekkel. 


Kapcsolódó dokumentum:


mobil-applikacio-a-holz-handwerk-kiallitasra


Tetszett a cikk?