Mutasd meg, milyen lesz!

Homlokzatok és télikertek tervezése, bemutatása, építése – átfogó 3D és CAD ismeretek nélkül!

Egyre több fronton nyújthat nagy segítséget a Klaes 3D kiterjesztett valóság alapú tervezőszoftver.  Az eredetileg homlokzatokhoz és a télikertekhez kifejlesztett alkalmazást már számos építkezésnél használják. Ezzel nem csak a saját munkáját könnyíti meg a szakember, de a kommunikációt is erősítheti, gördülékenyebbé teheti az ügyféllel való egyeztetést – a tervezési folyamattól egészen a kivitelezésig.

Az alkalmazás kiszámítja a kivitelezéshez szükséges összes alapanyag-adatot, valamint a nélkülözhetetlen pontos vágási metszeteket, mellyel jelentős időt takaríthatunk meg. A rugalmas adatrendszernek köszönhetően pedig szinte bármilyen anyag profilját integrálhatja – akár kombinálva is – a rendszerébe, legyen akár fa, fa-alumínium, alu vagy acél. A Klaes alkalmazással való együttműködés révén a CNC-gépek közvetlenül vezérelhetők a programból, a pontos gyártási előállítás érdekében.

A hazai piacot tekintve egyetlen hátrány, hogy az alkalmazás magyar nyelven nem érhető el, viszont akinek nem okoz gondot az angol vagy a német szakmai nyelv használata, annak kétségkívül nagy lehetőségeket nyújthat.

Forrás: klaes.de


Tetszett a cikk?